Podcastul Mai Departe cu Anastasia Taburceanu



În cea mai recentă ediție a podcast-ului „Mai Departe”, Artur Gurău discută cu Anastasia Taburceanu, expertă în comunicare și fostă Purtătoare de cuvând în Guvernul Gavrilița, despre provocările comunicării pe timp de criză, lansarea noii agenții de comunicare Grai și cum putem îmbunătăți comunicarea și transparența instituțiilor publice.

Anastasia

 

Anastasia Taburceanu a discutat despre rolul său de purtătoare de cuvânt în Guvernul Gavrilița și provocările pe care le-a întâmpinat pe timp de criză. De asemenea, au fost abordate subiecte precum știrile false pe Telegram, canalul Prima Sursă și cum putem recunoaște un bun comunicator. Anastasia Taburceanu a discutat despre cum procesele de comunicare pot fi automatizate și digitalizate pentru a îmbunătăți transparența și comunicarea în instituțiile publice din Moldova și a vorbit despre lansarea propriei agenții de comunicare Grai.

Podcastul Mai Departe este dezvoltat de Rockit Moldova si este sprijinit de Western NIS Enterprise Fund, care susține inițiative care promovează reformele în Ucraina și Moldova și proiecte de transformare