Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6570

Constantin Cucu: ”Banii sunt trecători în schimb experiența proprie îți rămâne pentru totdeauna.”



Creativitatea, talentul  şi multă muncă au făcut ca tânărul de 19 ani, Constantin Cucu să fie remarcat de către femeile care s-au ridicat mai frumoase și împlinite de pe scaunul de coafor.

costea
Constantin, a acceptat să-mi vorbească destre stil, coafuri chiar și mi-a povestit despre plăcerea de a coafa fete fără a cere în schimb recompense financiare.
Vă las să savuraţi un interviu plin de detalii şi păreri interesante.
Vorbește-ne despre prima experiență din acest domeniu.
Prima experiență în acest domeniu vine din copilărie…Începând de la păpușile surorii mele, mai apoi când am mai crescut am schimbat părul papușilor chiar pe părul ei iar când doream ceva nou apelam la mama și spuneam: “ aș vrea să-ți fac o aranjare , cu toate că nu știam cum să o fac, dar mă apucam și încercam”.  Dar nu în ultimul rând aveam grijă de părul meu, mereu am fost cu părul aranjat, din acest motiv mulți făceau haz de mine și spuneau:,,ție trebuie sa-ți cadoneze numa gel și lac’’.
Ce te-a determinat să faci acest pas în domeniul frumuseții, această meserie este un vis din copilărie?
Teama de eșec mă oprește întodeauna să fac pasul decisiv…Timp de vreo 3 ani mă tot gândeam să încerc sau nu? mi se potrivește sau nu? Până ce mi-am zis într-o bună zi dacă nu ma încerc nu voi afla răspunsul la întrebările ce mă frământă. Așa că în vara lui 2011 m-am refuzat de odihnă numai pentru a merge la cursuri și a învăța!
Știu că  în timpul liber, obișnuiești să coafezi fetele fără o recompensă financiară. E o strategie de a atrage clienți sau e pasiune?
Fiecare coafură este o experiență unică, un nou pas spre un nou succes. Banii sunt trecători în schimb experiența  proprie îți rămâne pentru totdeauna. Atunci când suntem pasionați de ceva nu ne gândim la bani dar depunem eforturi pentru a ne folosi pasiunea și talentul și a realiza ceva frumos!
Crezi că anume acest voluntariat îți poate aduce în viitor un brand puternic în domeniul hairstyle?
Cu cât mai mult timp dedici unui lucru cu atât ești mai priceput în acest domeniu. Desigur că voluntariatul mă ajută și mă va ajuta foarte mult jucând un rol decisiv în formarea mea ca personalitate. Totuși scopul meu este acela de a progresa în permanență și să zic că astăzi sunt mai bun ca ieri!
Constantin, trebuie să purtăm doar ce ni se potrivește sau ar fi bine sa înclinăm balanța spre ce se poartă?
Eu cred că ar trebui să ținem balanța dreapta combinând ceea ce ni se potrivește cu noile tendințe!Atunci când stilurile sunt combinate obținem o creație unică, desigur nu trebuie să uitam că totul trebuie să fie cu gust și armonie!
Mulțumesc pentru interviu.
Realizat de Daniela Caraiman