Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară este în căutare de expert în elaborarea ghidului “Tânărului Activ”



7458DB07Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară este în căutare de expert în elaborarea ghidului „Tânărului Activ”.

A.O.C.R.D.C , în perioada aprilie 2024 – iulie 2024, implementează inițiativa „Promovarea serviciilor de tineret și educație non-formală din regiunea Cahul”. Inițiativa este finanțată de Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), în cadrul proiectului regional „Consolidarea Societății Civile în țările Parteneriatului Estic. Partener al proiectului este Centrul CONTACT.

În cadrul proiectului urmează a fi mapate serviciile de tineret din Cahul, pentru realizarea ghidului „Tânărului Activ” și diseminarea acestuia, iar pentru realizarea sa planificăm să elaborăm un chestionar pentru instituțiile și organizațiile de tineret.

Pentru a realiza promovarea și informarea tinerilor din mun. Cahul despre serviciile de tineret prezente, organizația va angaja 1 expert, care, pe parcursul a 4 zile, va realiza chestionarul pentru instituțiile și organizațiile de tineret și va elabora materialul pentru ghidul „Tânărului Activ”.

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită dosarul, care să conțină:
1) CV-ul (ce reflectă expertiza necesară și experiența candidatului în domeniul elaborării chestionarelor și ghidurilor realizate în ultimii 2 ani).
2) Propunerea financiară în MDA.

Termen de aplicare: 30 aprilie 2024.

Dosarul va fi trimis prin e-mail la adresa: asociatiacrdc@gmail.com, în CC- aoabtds@gmail.com cu mențiunea „Expert elaborare ghid „Tânărul Activ”.

Pentru mai multe informații, va rugăm să contactați administratoarea organizației, Bejan Irina, tel.: 078928142. Doar companiile/persoanele selectate vor fi contactate.

Detalii suplimentare și termeni de referință:
https://docs.google.com/document/d/1L9DcH-8zWnMb6cSMjq3EBA0VtSYj3oNL/edit#heading=h.gjdgxs

GIZ Moldova
Centrul Contact
#CSOEaP#BetterLifeBeyondCapitals