Galeria Speranței de Ziua mondială de prevenire a suicidului



10septlast

 8 septembrie 2023, Chișinău - Pe 10 septembrie 2023 (11.00-16.00) în Grădina Publică ”Ștefan Cel Mare și Sfânt” Asociația Obștească ”Altruism” organizează Galeria Speranței,  dedicată Zilei mondiale de prevenire a suicidului.  

Scopul acesteia este să aducă un suflu de speranță, încurajare și susținere pentru persoanele, care trec prin momente de criză sau se confruntă cu diferite realități în jurul fenomenului suicidului.

Conceptul acestei Galerii a fost gândit cu drag de către consilierii voluntari ai Liniei Verzi pentru Prevenirea Suicidului www.pentruviata.md, gestionate de către AO ”Altruism”. De la începutul activității, peste 7000 de persoane au beneficiat de Serviciul de susținere emoțională, prestat pe această pagină web.

Persoane interesate sunt invitate să susțină cauza prevenirii suicidului, să reflecteze la conținutul Galeriei, să cunoască despre Serviciul de susținere emoțională și să își confecționeze Brățara Speranței.

Invităm la eveniment publicul larg  și reprezentanții mass-media, sensibili la subiectul sănătății mintale și prevenirii suicidului.

Pentru contact - Liuba Ceban, 069379000 info@pentruviata.md