Seminar gratuit ”Abordarea victimei traficului prin perspectiva traumei”Seminar gratuit ”Abordarea victimei traficului prin perspectiva traumei”

În contextul răspunsului la nevoile refugiaților de război în Ucraina, Asociația Obștească ”Altruism”  (www.altruism.site) împreună cu Asociația ”eLiberare” (www.eliberare.ro), activă în domeniul combaterii traficului de ființe umane, exploatării sexuale și siguranței online vă invită la seminarul Abordarea victimelor din perspectiva traumei” în data de 11 iulie 2024, ora 14-16.

Seminarul este prevăzut specialiștilor care nu lucrează direct în domeniul combaterii traficului de ființe umane, dar se confruntă în activitatea sa de asistență a refugiaților sau comunităților gazdă cu persoane traumate de trafic.

Seminarul va aduce în lumină particularitățile traumelor, necesare să fie în vizor în asistență. Sunt invitați psihologi, asistenții sociali, pedagogi, etc.

Numărul de locuri este limitat.

Pentru înregistrare, vă invităm să completați următorul formular până luni, 8 iulie, ora 17.00 Rezervări - - Outlook (office365.com)

Locul seminarului: Mun. Chișinău, str. 31 august, 98 (Clădirea Uniunii Scriitorilor)


Confirmarea va fi comunicată persoanelor înregistrate marți 9 iulie.

Pentru contact - 069379000, Liuba Ceban