Cerere de ofertă – achiziția de materiale de vizibilitate



Cerere de ofertă – achiziția de materiale de vizibilitate

Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene prin intermediul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), activități organizate în cadrul proiectului” anunță concurs de selectare a ofertelor pentru achiziția de materiale de vizibilitate pentru asigurarea vizibilității proiectului „Cetățenii și organizațiile societății civile – împreună împotriva corupției”.

Necesitatea
Conform contractului de finanțare în cadrul acestui proiect, este prevăzută realizarea de materiale de vizibilitate pentru a fi distribuite beneficiarilor de granturi,  partenerilor, participanți la diverse seminare, ședințe, organizate în perioada de desfășurare a proiectului.

Obiective
Prezenta cerere de ofertă vizează achiziția de materiale de vizibilitate.

Vă rugăm să ne transmiteți ofertele de preț per produs cu lista de prețuri in lei moldovenești, la cota TVA de 0%, pentru produsele de mai jos:

Nr. crt. Denumire produs Cantitate Specificații solicitate
1. Tricouri:  37 bucăți *  Tricou unisex, gât rotund, culoarea albă
*  Dimensiuni: S-XL
*  Pe partea din față și din spate vor fi înserate logo-urile/ mențiunile necesare conform regulilor de vizibilitate ale finanțatorului (macheta va fi pusă la dispoziție de achizitor)
2. Umbrele pliabile: 37 bucăți *  Umbrela pliabilă cu deschidere automata si structură confecționată din aluminiu și fibra de sticlă
*  Rezistentă în caz de furtună și prevăzută cu curea elastică pentru încheietura mâinii
*  Prevăzută cu înveliș impermeabil și cu husă de protecție
*  Mâner  confecționat dintr-un material moale și plăcut la atingere
*  Dimensiuni aproximative: diametru 100 x 56 cm
*  Pe partea din față vor fi înserate logo-urile/ mențiunile necesare conform regulilor de vizibilitate ale finanțatorului (macheta va fi pusă la dispoziție de achizitor)
3. Sacoșe din pânză: 37 bucăți *  Culoarea stofei –bej/albă
*  Stofă: bumbac calitativ, 145g/mp
*  Dimensiuni: 380x420mm
*  Mânere: Lungimea 700 mm
*  Greutatea susținută: cel puțin 10-12 kg
*  Pe partea din față vor fi inserate logo-urile/ mențiunile necesare conform regulilor de vizibilitate ale finanțatorului (macheta va fi pusă la dispoziție de achizitor).
4. Mape A4: 37 bucăți *  Format : 22×31 cm format închis

*  Gramaj: carton 300-350g mat
*  Policolor: 1 față
*  Buzunar intern
*  Pe partea din față vor fi inserate logo-urile/ mențiunile necesare conform regulilor de vizibilitate ale finanțatorului (macheta va fi pusă la dispoziție de achizitor).

5. Pixuri: 37 bucăți *  Culoare: alb.
*  Personalizare: policromie
*  Vor fi inserate logo-urile/ mențiunile necesare conform regulilor de vizibilitate ale finanțatorului (macheta va fi pusă la dispoziție de achizitor).

Limba de redactare a ofertei: limba română.

Termenul limită de prezentare a ofertelor– 16 aprilie 2023, ora 23.59.

Perioada de valabilitate a ofertelor: până la 30.04.2023, inclusiv.

Oferta financiară și tehnică semnată şi ștampilată se va transmite prin e-mail la adresa procore.eusuport@gmail.com până la data limită, ofertele transmise după data și ora limită nu vor fi luate în considerare.

Atribuirea contractului se va face prin aplicarea criteriului cel mai bun raport calitate-preț”, cu respectarea cerințelor tehnice.

Livrarea se va face în termen de maxim 10 zile de la data transmiterii comenzii ferme către furnizor, la sediul AO „Pro Cooperare Regională”, str. Mircea cel Bătrîn 81, of. 52, mun. Bălți, între orele 9.00 -17.00.

Autoritatea contractantă își rezervă dreptul, în perioada de evaluare a ofertelor, de a solicita o mostră din produsele ofertate, în vederea verificării caracteristicilor tehnice minime din prezenta invitație, precum şi a aspectului, fără nici o implicație financiară din partea autorității. Mostrele vor fi puse la dispoziție în termen de maxim 24 de ore de la solicitarea în scris a autorității contractante. În cazul în care mostrele nu sunt conforme produselor solicitate, oferta depusă va fi descalificată.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon: 0 684 8 00 44, sau la adresa de e-mail: procore.eusuport@gmail.com, persoana de contact Victor Rotaras.