Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de preț pentru achiziția de convectoare electrice (100 de unități)



Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte de preț pentru achiziția de convectoare electrice (100 de unități).

Achiziția dată va avea loc din cadrul proiectului  ”Programul de sprijin pe perioada iernii a persoanelor afectate de conflictul din Ucraina aflate în Republica Moldova”. Ce se implementeză în parteneriat cu Caritas Austria și Nachbar in Not (Neighbour in Need).

Proiectul își propune să abordeze multiplele provocări cu care se confruntă refugiații ucraineni, familiile gazdă a acestora și populația locală vulnerabilă din Moldova.

Oferta dumneavoastră trebuie să fie însoțită de următoarele cerințe:

1. Date generale ale companiei (denumirea companiei, persoana și telefonul de contact, adresa electronică, sediu în Moldova).

2. Specificațiile tehnice pe echipamentul solicitat:

1) Să fie posibil montarea pe perete și podea

2) incluse roți pentru deplasare

3) inclus termostat mecanic

4) funcționare silențioasă

5) rezistent la umiditate

6) nu arde oxigenul

7) puterea 2000 W

8) în ofertă menționarea termenului de garanție la produs

9) certificate de calitate (se va prezenta la etapa de incheiere contract)

Oferta va include:

1) Oferta tehnică, (conform cerințelor din specificațiile tehnice solicitate) cu menționarea termenului de livrare a echipamentului.

2) Oferta financiară, trebuie completată cu indicarea prețului în MDL cu TVA 0 (fără TVA inclus) pentru fiecare poziție separat și indicat termenul de livrare. Oferta financiară va fi prezentată cu costul de livrare inclus.

3) Certificatul de inregistrare

4) Datele bancare ale ofertantului

Criteriul de evaluare aplicat pentru adjudecarea contractului: calitate – preț - reduceri - termenul de realizare și livrare produs.

Oferta trebuie să fie datată și semnată de compania ofertantă și expediată prin e-mail  la procurement@caritas.md sau depusă direct la sediul Caritas Moldova (str. G. Asachi  nr. 30/1, mun. Chișinău), până la 09 decembrie 2022.

 Telefon pentru detalii: +37378800597