Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 4015

OSB Bucuresti lanseaza "Dialoguri deOSBite"



Organizatia Studentilor Basarabeni din Bucuresti lanseaza cel mai nou proiect al sau. "Dialoguri deOSBite" reprezinta, de fapt, o serie de intalniri de suflet romano-romane. In cadrul acestora, tinerii vor avea ocazia sa discute, intro atmosfera degajata, cu oameni de cultura, istorici, preoti, scriitori, diplomati, oameni politici, reprezentanti ai Ministerelor, dar si cu multe alte personalitati apropiate intereselor romanilor de peste Prut. Astfel, intre 23 octombrie -18 decembrie, in fiecare zi de vineri, incepand cu orele 18:00, Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti va gazdui "Dialogurile deOSBite".

La 23 octombrie 2009, OSB Bucuresti are in calitate de invitati trei personalitati de marca, 3 oameni care, de-a lungul anilor, au luptat pentru drepturile romanilor de pretutindeni. Este vorba despre Eugen Popescu, fondator al Fundatiei Nationale a Romanilor de Pretutindeni, director al Romanian Global News si senior al Ligii Studentilor, Daniela Soros, vicepresedinte al Fundatiei Nationale a Romanilor de Pretutindeni si Romeo Mosoiu, consilierul Ministrului Tineretului si Sportului, senior al Ligii Studentilor. Impreuna cu ei, studentii vor discuta despre relatiile romano-romane, despre tinerii basarabeni veniti la studii in Romania, dar si multe alte subiecte interesante.

Partener media al acestui proiect este portalul www.basarabeni.ro. Aici veti afla din timp cine sunt invitatii sau temele abordate in cadrul intalnirilor, dar si relatarile de la cele trecute, in caz ca le-ati ratat.

Nu uitati! Vineri, ora 18, Casa de Cultura a Studentilor - "Dialoguri deOSBite"

Te asteptam cu drag! Productivitatea, seriozitatea si...invitatii supriza sunt GARANTATI!

Contact: Vlad Durnea- 0752130302, Sergiu Racila-0755406707

Casa de Cultura a Studentilor - Calea Plevnei nr. 61, sect.1, Bucuresti (statia de metrou EROILOR).