Alianta CCAII a lansat o editie speciala a Buletinului Informativ



Alianta Centrelor Comunitare de Acces la Informatie si Instruire din Moldova a lansat o Editie Speciala a Buletinului Informativ ACCAII consacrata participarii mai multor Centre Comunitare de Acces la Informatie si Instruire la etapa a II-a de implementare a proiectului "Eu votez pentru ca..."

buletin_accaii._editie_speciala.jpg

Mai multe Centre Comunitare de Acces la Informatie si Instruire s-au implicat activ in proiect: Rezina, Basarabeasca, Sadaclia (Basarabeasca), Cenac (Cimislia), Manoilesti (Ungheni), Tatarauca Veche (Soroca), organizind la nivel local exercitii de simulare a alegerilor.

Diferenta dintre alegerile reale si cele simulate in cadrul proiectului este ca „partidele politice" au fost create de catre elevii si tinerii din comunitati, iar membrii comunitatii au participat la dezbaterile publice si au venit sa „voteze" pentru „partidul" care a propus cea mai inovativa solutie pentru o problema comunitara.   

Buletinului Informativ ACCAII face referinta la bogatele galerii video, foto, audio etc. completate in procesul inplementarii proiectului, marea lor majoritate fiind inedite si realizate in comunitatile din Republica Moldova.