A apărut emisiunea radiofonică nr. 7 / 2023 din ciclul „Acces Egal pentru Toți”



A fost elaborată și difuzată emisiunea radiofonică nr. 7 / 2023 din ciclul „Acces Egal pentru Toți”.

Din sumarul acestei emisiuni:

  • Prezentarea activității Asociației Obștești „Eternitate” în cadrul proiectului „Acces egal în cadrul alegerilor locale 2023”, implementat cu suportul financiar al Fundaţiei Est-Europene, din resursele oferite de Suedia. Arealul geografic al misiunii de observare sunt raioanele Edineț, Glodeni și Fălești.
  • Interviu cu doamna Natalia Negură, coordonatoare proiect, collaborator al Direcției de Asistență Socială Fălești.
  • Interviu cu observetori la alegeri din cadrul proiectului: Ricu Livițchii, satul Ciuciulea, raionul Glodeni; Tamara Andrieș, satul Ilenuța, raionul Fălești; Nicoleta Rusu, orașul Glodeni.
  • Despre concluziile și recomandările misiunii a vorbit Victor Koroli, director executiv Alianța INFONET, consultant-expert în livrarea serviciilor de instruire pentru observatori și suport logistic în elaborarea raportului misiunii de observare a alegerilor.

Emisiunea poate fi audiată accesând pagina https://youtu.be/jzel5y48pHk.

Emisiune7

Mai multe emisiuni, dar și filme cu audiodescripție (adaptate pentru persoane cu dizabilități de vedere), pot fi accesate pe canalul de pe Youtube moldova radiovision – https://www.youtube.com/channel/UC9yrXe-JJM3zM2edZAyez4A

Această emisiune a fost elaborată în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, implementat de PNUD Moldova cu suportul financiar al Ambasadei Marii Britanii la Chișinău, oferit prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare.

Conținutul acesteia este responsabilitatea exclusivă a Alianței INFONET și nu reflectă neapărat poziția donatorilor.

Pentru informații suplimentare:

Victor Koroli, Director Proiect, +373 69252453, vkoroli@gmail.com