Anunțul conferinței-online, prilejuite de Ziua Mondială de combatere SIDAPe data de 25 noiembrie curent, la ora 15:00,  în centrul de presă Point.md va avea loc conferința online organizată cu prilejul Zilei Mondiale de combatere SIDA, marcată anual la 1 decembrie.

La întrebările spectatorilor vor răspunde: Ruslan Poverga, directorul general al Asociației Obștești ”Inițiativa Pozitivă”; Svetlana Plămădeală, coordonatorul UNAIDS în Moldova; Svetlana Popovici, coordonatorul tratamentului antiretroviral în Moldova și Olya Tira, interpretă, finalista proiectului de dans ”Puterea dansului”. 

Invitații ne vor povesti despre lansarea noii campanii ”Testează-te la HIV! Te privește! Privește pe fiecare”, ne vor invita la seara de caritate ”Gala Red Ribbon Awards 2016” și ne vor răspunde la cele mai răspândite întrebări cu privire la infecția HIV și persoanele care trăiesc cu HIV.

Autorii celei mai interesante întrebări vor primi în calitate de cadou două invitații la ”Gala Red Ribbon Awards 2016”.

Online-conferința va începe la 15:00. Puteți viziona transmisiunea conferinței și adresa în direct întrebările pe care le aveți aici.