Training de securitate digitală pentru apărătorii drepturilor omului (ADO) și reprezentanții societății civile



Dacă vă întrebați care sunt principalele probleme și riscuri de securitate digitală și căutați mecanisme sau instrumente pentru a vă proteja de atacuri digitale, atunci acest training este pentru voi!

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) invită apărătorii drepturilor omului (ADO) și reprezentanții societății civile să se înregistreze pentru a participa la o sesiune de instruire în format online privind securitatea digitală, oferită de un consultant și trainer internațional.

Trainingul este organizat în cadrul proiectului „Scut pentru apărătorii drepturilor omului – Sprijin apărătorilor drepturilor omului în Republica Moldovaˮ, finanțat de Uniunea Europeană. Principalele tematici ale acestui training se referă la:

  • Identificarea celor mai frecvente probleme de securitate digitală;
  • Ce decizii luăm în legătură cu riscurile identificate;
  • Ce mecanisme și instrumente pot fi utilizate pentru a ne proteja de atacuri digitale;
  • Alte aspecte solicitate de participanți.

Linkul pentru înregistrare este disponibil aici: https://forms.office.com/e/wkQHUCsXYS

Trainingul va fi urmat de sesiuni individuale de asistență în securitatea digitală, planificate pentru perioada septembrie 2023 – aprilie 2024, pe care participanții la acest training le vor putea accesa gratuit. Sesiunile vor fi oferite de către trainer, iar monitorizarea și acoperirea cheltuielilor vor fi în sarcina echipei CRJM. De asemenea, participanții vor putea să se implice într-un eveniment de follow-up menit să ofere suportul necesar în vederea creării planurilor de securitate (digitală și fizică) ale organizațiilor din care fac parte.

Termenul pentru înregistrare la training este 28 iulie 2023.

Mai multe detalii despre proiectul „Scut pentru apărătorii drepturilor omului – Sprijin apărătorilor drepturilor omului în Republica Moldovaˮ sunt disponibile pe site.

Logo