Participă pe 27 iulie la Startup Grind Chișinău și discută live cu Eric Melchor, fondatorul celui mai interesant podcast despre startup-uri!Participă pe 27 iulie la Startup Grind Chișinău, cu invitatul special, Eric Melchor, primul american care a intervievat peste 100 de startup-uri din Europa. SGÎn doar 2 ani podcastul Innovators Can Laugh with Eric Melchor a crescut într-o comunitate de entuziaști tech, fondatori de startup-uri și vizionari. De asemenea, Eric consultă branduri și fondatori de afaceri în domeniile social selling, networking și construirea brandului personal.

 

Ce l-a adus pe Eric în comunitatea de startup-uri europene? Ce îl inspiră să poarte conversații cu antreprenorii din această regiune? Câte startup-uri își propune să mai descopere? Află răspunsurile și alte subtilități despre business direct de la fondatorul celui mai interesant podcast despre startup-uri.

 

Evenimentul va fi moderat de Dumitru Slonovschi, fondator și director Magenta Consulting, cu o experiență de peste 17 ani în domeniul marketingului și dezvoltării de afaceri. 

 

În calitate de moderator, Dumitru va fi maestrul întrebărilor iscusite, relevante și profunde, abordând subiecte în care invitatul special, Eric Melchor, și el, aduc perspective unice și inovatoare din lumea startup-urilor.

 

Marchează în calendar: Joi, 27 iulie, ora 18:30 - 21:30

Locația: Artcor (Strada 31 August 1989, 137)

 

Agenda evenimentului:

18:30 - 19:30 Networking 

19:30 - 20:30 Discuție în stil Fireside Chat cu Eric Melchor.

20:30 - 21:30 Freestyle Networking, vin si pizza

 

Evenimentul este gratuit și va avea loc în limba engleză.

Numărul invitaților este limitat, așa că nu rata ocazia! Asigură-ți locul din timp, aici.

 

Participă la Startup Grind Chișinău, un eveniment special unde vei interacționa cu oameni la fel de pasionați ca tine și crează noi relații în sesiunea de networking facilitat.

 

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups până în prezent. 

 

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

 

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori. 

 

Acest eveniment Startup Grind Chișinău este organizat de Dreamups, finanțat de Ambasada SUA în Moldova, susținut de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie.