FESTIVALUL "VADUL-LUI-WOODSTOCK" LA A DOUA EDITIE

In perioada 11-12 august la Vadul lui Voda va avea loc a doua editie a Festivalului de muzica live "Vadul-lui-Woodstock", care anul acesta se va desfasura sub genericul "Muzica pentru Pace".

Sergiu Ostaf, directorul Centrului de Resurse pentru Drepturile Omului (CREDO), unul dintre organizatorii evenimentului, a declarat marti, 7 august, intr-o conferinta de presa ca festivalul de muzica live este prilej pentru a manifesta spiritul dialogului si legatura temeinica dintre locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului.

La festival vor participa 20 de formatii din R. Moldova, Romania, Ucraina, Rusia. Juriul va oferi celor mai bune doua trupe cate o chitara incrustata cu mesaje de pace. Pentru editia curenta a fost compus un imn special care va fi interpretat de catre participanti la finalul primei zile de festival. In cea de-a doua zi se va desfasura o sesiune interactiva de promovare a ideilor sociale prin muzica.

"Vadul-lui-Woodstock" -2007 este organizat de Asociatia Artcord, in cooperare cu CREDO, cu sustinerea Misiunii OSCE in R. Moldova Prima editie a festivalului s-a desfasurat in anul 2006. Organizatorii si-au pus drept scop intarirea dialogului dintre oamenii obisnuiti si cei de arta de pe ambele maluri ale Nistrului, utilizand limbajul international al muzicii.

Sursa: Info-Prim Neo