Python Odyssey - Bootcamp online de programare



Python Odyssey

Sigmoid invită pasionații de programare la bootcamp-ul online Python Odyssey.

Cu 3 sesiuni pe săptămână în decursul a 2 luni, începând cu 1 aprilie, vei obține performanțe în lumea programării, o înțelegere profundă a conceptelor Python și abilități solide de programare. 

🔎 Menite să ghideze participanții de la novice la nivel avansat, cu ajutorul sesiunilor online ce vor include exerciții practice și interactive. Primele sesiuni includ familiarizarea cu conceptele de bază ale limbajului, iar pe parcurs controlarea fluxul programului, utilizarea funcțiilor și claselor și operarea cu fișiere. 

💻 Proiectul final al bootcamp-ului constituie dezvoltarea propriei aplicații.

➡ Participanții vor avea șansa de a discuta cu un mentor pentru a trece peste dificultățile întâlnite în cadrul cursului.

 Ca teme opționale, bootcamp-ul abordează subiecte mai avansate precum securitatea și dezvoltarea web.

❗Nu rata șansa de a fi decernat pentru dedicarea și efortul depus în crearea celui mai interesant proiect final în cadrul Ceremoniei de Absolvire, unde vor fi calculate progresul și modul de aplicare a conceptelor Python studiate.

🕡Lecțiile vor avea loc Luni, Miercuri, Vineri la ora 18:30.

Bilete pot fi găsite pe - https://unde.io/event/276

Acest proiect este susținut de Tehnologiile Viitorului, USAID, Suedia Sverige și UKAID, SmartData, Unde.io și de partenerii media Simpals, Știri.md și Point.md.

Articol adaugat de: Ruxanda
Alte articole de la acest autor: