Eforturi pentru transparență și corectitudine în interiorul COR



Academia Rockit refuză semnarea acestei declarații propuse de Boardul COR, deoarece aceasta nu corespunde realității.

Academia Rockit
8 Aprilie 2024

La ședința boardului COR am solicitat elaborarea unei declarații prin care să fie clarificate și restabilite drepturile AO Academia Rockit, în calitate de rezident al MediaCor. Administrația COR a răspuns că a luat act cu privire la solicitare și ne vor informa în termen de 4 zile lucrătoare despre decizia luată.

Academia Rockit
28 Martie 2024

În contextul disputelor legate de Asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR), dorim să informăm că în ciuda eforturilor depuse, procesul de mediere întreprins nu a condus la o rezolvare amiabilă a divergențelor.

În spiritul transparenței precum și în conformitate cu principiile bunei-credințe, considerăm esențial să comunicăm această evoluție.

Reiterăm angajamentul nostru față de principiile corectitudinii și deschiderii, precum și dorința de a găsi soluții constructive în viitor. 

Continuăm să rămânem deschiși la dialog și căutăm modalități de a depăși aceste provocări, în beneficiul comunității

Academia Rockit
13 Februarie 2024

Ca urmare publicării comunicatului din 6 octombrie, membrii al board-ului COR s-au angajat să faciliteze depășirea situației curente.

Împreună cu ei suntem dedicați eforturilor comune pentru a aborda deficiențele din trecut și vrem să stabilim un echilibru pentru viitor.

Dezvăluirile noastre și documentele publicate nu au avut intenția de a insulta sau amenința pe cineva, ci doar de a sublinia anumite probleme de guvernanță într-o organizație căreia îi suntem dedicați.

Avem convingerea că observațiile noastre sunt legitime și se va căuta un consens în mod civilizat. Suntem preocupați doar de integritatea procesului și respectarea legii.

Academia Rockit
9 Octombrie 2023