Municipiul Soroca își are propriul ghid turistic în patru limbi internaționale



700 px

Volumul ,,Ghid turistic Soroca” a fost lansat în mediul virtual și degrabă va apărea în toate instituțiile de agrement și odihnă din țară.

Ce reprezintă acest ghid? Un manual, care cuprinde toate ramurile și structurile turistice principale din oraș. Descrierea este făcută în cel mai scurt și înțeles mod. Pe lângă text, fiecare articol este ilustrat cu imagini deosebite, hărți, indicii și alte informații relevante.

Cel mai important lucru este faptul că acest ghid nu-i doar în română dar și în engleză, franceză și rusă. Astfel utilitatea acestui ghid va fi atinsă la maximum, datorită accesibilității lingvistice și simplității de acces la informație.

În ghid sunt incluse traseele turistice din raionul Soroca, tipul traseului, transportul şi complexitatea pentru aceea ca turiștii să ştie ce tip de vestimentaţie să aibă, ce tip de încălţăminte, descrierea a obiectivelor turistice, orarul de lucru et. Este primul ghid din Soroca unde vor fi coduri QR la fiecare articol, cu trimitere la surse veridice sau aplicații ajutătoare. În ghid veți găsi unităţile de cazare, cu denumirea, anul fondării, categoria de confort, numărul de camere, restaurante, cafenele, hărți, numere de telefoane, adrese. De asemenea au fost incluse şi fotografii minunate, din zonele și localitățile descrise.

Deci:
24 de pagini
4 limbi disponibile (română, engleză, franceză și rusă)
peste 50 de fotografii motivaționale
peste 10 000 de exemplare (tiraj inițial).

Ghidul va fi disponibil în variantă electronică și hârtie la agențiile de turism din țară și poate fi comandat acasă prin Poșta Moldovei.

Ghidul este realizat de A.O ,,Cultural Events” în cadrul proiectului ,,Popasuri Culturale”și cu susținerea Primăriei Soroca și a agenților economici pe care o săi găsiți printre pagini. Sperăm să vă placă această realizare, cu siguranță va dezvolta turismul și va fi de mare ajutor tuturor !

Descoperă Soroca descărcând gratis #Ghidul Turistic Soroca în română, engleză, franceză sau rusă.
Poți să-l descarci, retrimiți, distribui, accesând link-urile atașate mai jos.Sau vă trimitem unul chiar acasă sau mai multe, agenției dumneavoastră!
ÎN ROMÂNĂ:
https://drive.google.com/…/1gU3WdL9jIFShrx_MBfc1vVmg6q…/view

ÎN ENGLEZĂ:
https://drive.google.com/…/1KS_hVJtQHYuujbxboYARciF3-f…/view

ÎN FRANCEZĂ:
https://drive.google.com/…/1IVOCIVTmDgSMp3af_95IbzbQV…/view…

ÎN RUSĂ:
https://drive.google.com/…/1zmnUDN_Q-NhqXQsNSi7argLN5-…/view