Relatii de colaborare durabila



La inceputul lunii septembrie, zina centru a republicii a beneficiat de ajutoare umanitare din partea Counterpart International Inc. in valoare de peste 1 mln lei, distribuitor fiind Asociatia Obsteasca “Viitorul Incepe Azi”

Pe parcursul a 6 ani colaborarea dintre AO “Viitorul Incepe Azi” si Counterpart continua in proportii tot mai mari. Daca de la inceput ajutoarele umanitare erau in proportii destul de mici, atunci in prezent, odata cu largirea colaborarii si cresterea increderii in partenerii sai de la Ungheni, Counterpart ofera loturi tot mai mari de ajutoare umanitare.

Dupa cum am mentionat anterior, lotul de la inceputul lui septembrie curent a fost in valoare de peste 1 mln lei, continind scurte si camesi barbatesti si fiind distribuite catre 22 organizatii din zona centru a republicii - raioanele Ungheni, Nisporeni, Glodeni, Falesti, Telenesti, Straseni.

Anul precedent, din acelasi parteneriat au beneficiat de ajutoare umanitare inca mai multe organizatii de binefacere: primul lot a fost repartizat pentru 25 organizatii, iar al doilea la 16. Costul ajutoarelor oferite de Counterpart a fost de peste 300 mii USD, continind plapume, seturi scolare si igienice, scurte, bocanci.

 

http://viitorulincepeazi.blogsite.org