Asociaţia Tineretului Ucrainean a organizat un marş cu ocazia zilei internaţionale a tinerilor



Asociaţia Tineretului Ucrainean din Republica Moldova a organizat azi, 12 august, cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, un flash-mob care a avut scopul de a atrage atenţia tineretului asupra faptului că tinerii au şi ei o sărbătoare a lor, de care nu trebuie să uite. 

Peste 20 de tineri, membri ai Asociaţiei s-au adunat în Scuarul Arcului de Triumf din capitală, cu felicitări şi baloane pentru a transmite mesajul „Tineri pentru Pace”.

Preşedintele Asociaţiei Tineretului Ucrainean din Republica Moldova, Lecarţev Dmitrii, a declarat că  „noi sutem generaţia de care depinde ceea ce va fi mâine, de aceea trebuie să le amintim tinerilor de cultura noastră”. 

Andrei Pascari, unul dintre membrii asociaţiei a menţionat că scopul lor este de a-i felicita pe toţi tinerii şi de a le atrage atenţia că lupta pentru pace este foarte importantă pentru ţara noastră. 
Această  acţiune s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Tineri pentru Pace”,  finanţat de Fundaţia Europeană de Tineret.

Flash-mobul a continuat cu trei marşuri în diferite direcţii ale oraşului, Universitatea de Medicină, Universitatea de Stat şi magazinul UNIC, pe parcursul cărora organizatorii flash-mobului au împărţit trecătorilor baloane, felicitări, zâmbete şi urări de bine. 

Sursa: UNIMEDIA
Reporter: Maia Visterniceanu