Antreprenoriatul social în vizorul tinerilor

Distribuie prietenilor:


46958443 194570038148721 4947665212456042496 n 640x360Cum să îți creezi propria afacere și să o moderezi cu succes? Cum găsești ideile potrivite și te automotivezi? Ai toate șansele să o realizezi? Sunt câteva dintre întrebările discutate în cadrul trainingului “Competențe antreprenoriale pentru tineri”, realizat în perioada 23-25 noiembrie la Fundația Bitonic, în parteneriat cu Biblioteca Națională a Moldovei și Institutul de Instruire în Dezvoltare “Millenium”.

Parte a proiectului Erasmus+ , trainingul a implicat 15 tineri atât din Chișinău, cât și din teritoriu. Varietatea vârstelor, cuprinse între 14 și 26 de ani, le-a permis participanților să socializeze și să facă schimb de experiență pe parcursul celor trei zile rezervate.

Organizat în conformitate cu toate legile educației non-formale: învață practicând, aici și acum, puterea reflectării, instruirea prin provocare- evenimentul a reușit să îi scoată pe tineri din zona de comfort. La finalul instruirii fiecare dintre aceștia au prezentat câte o idee de afacere care, după părerea lor, are toate șansele la viață.

Cireașa de pe tort a fost invitatul special al sesiunii- Denis Roșca, autorul Cărții de Aur a Basarabiei și  a Republicii Moldova. Datorită lui tinerii și-au conștientizat propria valoare, dar și inexistența limitelor în realizarea unor scopuri strict delimitate.

Ne bucurăm pentru implicarea tinerilor și le urăm mult succes în realizarea propriilor afaceri!

Alte articole de acest autor:
Author: Maria-Victoria Racu

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: