Aplică la Startup School - primul program de educație antreprenorială pentru elevii din Republica Moldova



Startup SchoolEști elev în clasele a X-XII la un liceu sau la un centru de excelență din capitală? Ești curios să descoperi lucruri noi și vrei să înveți cum se creează un startup de la zero? Până pe 11 februarie, aplică la Startup Scool și ai șansa să descoperi pas cu pas ce înseamnă să fii antreprenor.

Startup School, powered by Orange, este primul program din Republica Moldova de educație antreprenorială ce îți va oferi platforma necesară ca să înțelegi mecanismul dezvoltării unei idei de afaceri. La Startup School vei găsi tineri așa ca tine, dar și pe cei mai buni experți și mentori în materie de business care o să te inspire să identifici idei, să le transformi în bani și astfel să-ți realizezi visul. Pe parcursul programului, vei învăța pas cu pas antreprenoriatul, vei descoperi subiecte incitante, pentru ca la final de program să îți validezi conceptul de business, prezentându-l în fața unui juriu de specialitate.

Cei mai perseverenți participanți au șansă să fie desemnați câștigători la una dintre cele 3 categorii: “Cea mai inovativă idee de afaceri”, “Cea mai bună prezentare a ideii de afaceri“, sau “Cel mai mare progres în cadrul programului“ și să câștige premii valoroase, printre care: dispozitive performante, smart objects de la Orange și participarea gratuită în cadrul programului de accelerare Founder Institute Chisinau.

Cine poate participa la Startup School?

Poți participa la Startup School dacă:

  • Ai vârsta cuprinsă între 16 și 19 ani;
  • Ești elev în clasele a X – XII la unul din liceele sau centrele de excelență din municipiul Chișinău;
  • Locuiești în raza municipiului Chișinău;
  • Îți dorești să înveți antreprenoriatul și cum se creează un startup.

De ce să participi la Startup School?

Dacă ești ambițios și vrei să obții abilități necesare, pe care să le aplici nu numai în antreprenoriat, dar și în viața de zi cu zi, ai la dispoziție încă câteva motive fascinante pentru a aplica la un program:

  • Ca să dezvolți o idee de afaceri de perspectivă, s-o realizezi şi să-ţi pui pe roate propriul business.
  • Ca să înțelegi ce este antreprenoriatul, să te conectezi la o rețea vastă de mentori de top, care îți vor oferi suportul necesar.
  • Ca să îți descoperi potențialul antreprenorial, fiind ghidat de un coach.
  • Ca să ai acces la spațiul de lucru Dreamups, pentru a participa la sesiuni de feedback sau alte întâlniri cu colegii sau mentorii.
  • Ca să beneficiezi de un ghid detaliat al tânărului antreprenor, care te va ajuta să efectuezi teme pentru acasă și să progresezi.
  • Ca să cunoști tineri pasionați de antreprenoriat la fel ca tine.

Pentru mai multe detalii despre program, click aici.

Te poți înscrie la Startup School, completând acest formular de participare, până la data de 11 februarie, ora 23.59.

Costul participării la Startup School este de 150 lei per persoană și va fi utilizat pentru a acoperi cheltuieli logistice în cadrul programului.

Programul Startup School este organizat de către Dreamups cu susținerea financiară Orange Moldova.