Linor Goralik, expertă în marketing și dezvoltarea brandurilor, va vorbi la Forumul mass-media 2017 despre crowdfundingul pentru media



În cadrul Forumului mass-media din Republica Moldova, ediţia 2017, care se va desfăşura la 14-15 noiembrie 2017 în mun. Chişinău, vor avea loc două evenimente de tip ”side event” cu participarea unor cunoscuți experți din străinătate. Unul din aceste evenimente are genericul ”Crowdfunding pentru media” și va fi susținut în prima zi a Forumului de Linor Goralik din Israel.

Linor Goralik este scriitoare, jurnalistă, specialistă în marketing și dezvoltarea brandurilor. Printre clienții pentru care a lucrat se numără Philip Morris International, Yandex, SkyEng, OCCRP, Ridero, Invisible, Fabrica de date Yandex. Este autoarea mai multor cărți de proză și poezie, cărți pentru copii, monografii. Colaborează cu ziarul "Ведомости", revistele "Сноб", "Новое литературное обозрение". Pe parcursul anilor a fost implicată în mai multe proiecte comerciale și caritabile în domeniul culturii.

Nu uitați: Forumul mass-media 2017 va avea loc la 14 și 15 noiembrie 2017 în mun. Chişinău. Înregistrarea participanților are loc până la data de 5 noiembrie inclusiv, pe pagina electronică www.mediaforum.md

Forumul mass-media 2017 este organizat de Consiliul de Presă din Republica Moldova, în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Asociaţia Presei Electronice (APEL).

Desfăşurarea Forumului mass-media 2017 este finanţată de Programul Mass-Media al Fundaţiei Soros-Moldova şi co-finanţată de Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate (Germania), DW Academie (Germania) și Ambasada SUA în Republica Moldova.

Pentru informaţii suplimentare:

tel.: (022) 210602 (persoană de contact – Diana Lungu, coordonatoare comunicare)

www.mediaforum.md