17 tineri au generat idei pentru o campanie de comunicare radio si on-line!



17 tineri au generat idei pentru o campanie de comunicare radio si  on-line!Simbata, 7 martie curent, Centrul Tinarului Jurnalist din Moldova (CTJM) a organizat un Focus Group, unde au participat 17 tineri atat din Chisinau, cit si din alte regiuni ale R. Moldova. Acestia au produs idei pentru  realizarea unui spot radio de promovare a participarii tinerilor la vot, cat si idei de imagini print. 

Tinerii au dat dovada de ingeniozitate, generand idei originale, care urmeza a fi puse in valoare in urmatoarele saptamini, in cadrul unei campaniei de comunicare radio si on-line. Scopul de baza al activitatii date era identificarea mesajelor Youth2Youth ce pot motiva tinerii sa participe constient in alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009.

Actiunea face parte din proiectul "Tinerii promoveaza si sustin participarea constienta in alegeri" si este implementat de catre Centrul Tanarului Jurnalist, sustinut financiar de National Endowment for Democracy (NED, SUA) in cadrul Coalitiei Civice pentru Alegeri Libere si Corecte - "Coalitia 2009".

Centrul Tinarului Jurnalist din Moldova (CTJM),
Casa Presei, str. Puskin 22, of. 520,
Chisinau, Republica Moldova, MD - 2012,
tel: (022) 92 30 81,
e-mail: ctjmoldova@gmail.com,
web: www.ctj.md
lista de discutii: groups.yahoo.com/group/retea_ctjm