Proiectul "Scoala Tinarului Lider" a oferit noi oportunitati beneficiarilor sai

La 5 - 6 martie 2007 , in incinta ONG "Muza", or.Stefan Voda a fost desfasurata o noua activitate de instruire pentru 15 Lideri Juniori din oras. De aceasta data tinerii sau familiarizat cu notiunea de antreprenoriat, au invatat cum poate fi dezvoltata o afacere, au discutat cu un antreprenor din orasul sau aflind care sunt etapele in formarea unei afaceri concrete, care sunt calitatile pe care trebuie sa le posede un antreprenor, care ar fi obstacolele unei activitati de antreprenoriat.

La nivel practic tinerii au incercat sa elaboreze busines planuri pentru a se patrunde mai profund de cele studiate.

Activitatea de instruire a fost organizata de ONG "Muza" cu sustinerea Ambasadei SUA, In parteneriat cu voluntarii Corpului Pacii si organizatia IATA in cadrul proiectului "Scoala Tinarului Liderului".

Tot in luna martie Liderii Juniori, sau implicat la organizarea concrursului spotului si a sloganului pentru campania "Votul fiacaruia dintre noi conteaza" din cadrul proiectului cu aceeas denumire sustinut de Consiliul pentru Cercetari si Schimburi Internationale IREX.

Astfel Liderii Juniori au oferit oportunitatea pentru 37 semeni din comunitatea sa de a se exprima prin intermediul desenului si a sloganului referitor la importanta participarii la vot a membrilor comunitatii sale.

Concursul a fost desfasurat la 14 martie in cadrul ONG "Muza". Placatele cu cele mai convingatoare mesaje vor fi multiplicate si distribuite in tiraj de 1700 exemplare pentru tinerii din comunitate promovind unul din importantele exercitii ale democratiei - votarea.