Participantele LeaderSHE Young-Women Academy şi-au întâlnit mentorii

Distribuie prietenilor:


11169639 970414486325192 5375834930561345740 o

Pe data de 25 şi 30 aprilie a.c. fetele de la LeaderSHE au participat în cadrul unui program de mentorat. Scopul acestuia este a lega relaţii de colaborare şi ghidare dintre participantele LSH şi persoane cu experienţă din diverse domenii.

 Fie că sunt din sfera juridică, economică, administrativă sau presă, mentorii s-au arătat deschişi spre a le oferi menteelor suportul şi sfatul necesar. Fetele au avut ocazia să îşi aleagă un mentor în funcţie de preferinţele lor.

Printre menori a fost şi doamna Stela Moldovanu, proprietara magazinului „molDeco”.

„De fiecare dată când văd comunităţi de tinere active, inteligente, ambiţioase, care ştiu ce-şi doresc, sunt plină de optimism pentru viitorul acestei ţări. Comunicarea cu ele este, de obicei, o posibilitate nu doar de a-ţi împărtăşi experienţa, dar şi de a învăţa de la tânăra generaţie ce înseamnă curaj, vise măreţe, şi încrederea că este în puterea fiecăruia să schimbăm lucrurile. Le urez fetelor din proiectul LeaderSHE mult succes”, a spus doamna Moldovanu.

Avocata Ana Galus este pentru prima dată mentor în cadrul proiectului. Ea a rămas plăcut suprinsă de fetele implicate în program.

„Sunt foarte diferite ca personalităţi, însă foarte interesante. Vorbind cu ele, mi-am amintit despre cum eram eu cu ceva ani în urmă”.

Şi participantele au avut impresii frumoase de la întâlnirea cu mentorii.

11131736 970414596325181 3352115336340774777 o

Nadia Jugurt este una dintre ele. Întâlnirea cu mentorii i-a plăcut foarte tare, în special discuţiile cu aceştia. „Consider că mentorii au fost foarte bine selectaţi, eu personal aş vrea să am în calitate de mentor mai multe dintre doamne. M-au impresionat toate, şi într-un final, am cumoscut persoane noi, ceea ce este mereu special şi interesant”, a spus tânăra. 

„Mi-a plăcut atmosfera ,modalităţile de a ne cunoaşte mai bine” a punctat Adriana Rotaru, participantă LeaderSHE. 

Proiect LeaderSHE este la a IV-a ediție, iar în fiecare an, fetele uimesc prin dorința lor de a deveni mai bune și deschiderea lor față de istoriile de succes ale prietenilor LeaderSHE: traineri, mentori.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet