Conferinţă de presă "Colaborare tranfrontalieră în domeniul serviciilor sociale"



INVITAŢIE

CONFERINŢĂ DE PRESĂ

"Colaborarea transfrontalieră în domeniul serviciilor sociale"

Asociaţia Obştească pentru Copii şi Tineret "Făclia" organizează conferinţa de presă "Colaborarea transfrontalieră în domeniul serviciilor sociale".

Scopul conferinţei de presă este de a disemina rezultatele unui demers de colaborare transfrontalieră, care a contribuit la dezvoltarea abilităţilor asistenţilor sociali din Republica Moldova şi de a prezenta Ghidul de bune practici şi metodologii de lucru în domeniul abuzului asupra copilului, traficului de fiinţe umane şi consecinţele migraţiei de muncă asupra copiilor, elaborat în cadrul proiectului.

Conferinţa de presă va avea loc la 19 octombrie 2012, ora 11.00, în incinta sălii de şedinţe a Consiliului raional Ungheni (oraşul Ungheni, str. Naţională 11).

La acest eveniment sunt invitaţi atît reprezentanţi ai presei, cît şi reprezentanţi ai grupului ţintă al proiectului  - Direcţiilor de Asistenţă Socială din Ungheni, Călăraşi şi Făleşti, ai Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.

Proiectul "Colaborarea transfrontalieră în domeniul serviciilor sociale" este implementat de Asociaţia Alternative Sociale Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Obştească pentru Copii şi Tineret "Făclia" şi Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la:

Tel. 0236 33684, e-mail faclia.ungheni@gmail.com

Articol adaugat de: Galina Petcu
Alte articole de la acest autor: