Interpreta din Rusia, Jasmin, a cantat pentru copiii din internatele din Moldova



Cantareata rusa, Jasmin, a sustinut un concert la Chisinau, pentru copiii din internate si orfelinate. Actiunea de caritate in cinstea primaverii a fost organizata de omul de afaceri Ilan Şor.

Aceasta vacanta de primavara va ramane in memoria copiilor din orfelinate pentru mult timp. Pentru multi din ei acesta a fost primul concert din viata lor, de o asemenea amploare. Initial in fata copiilor au iesit vedete autohtone, printre care si concurentii etapei nationale a concursului Eurovision, dupa care interpreta din Rusia, Jasmin.

Copiii au ramas profund impresionati, iar unii au incercat chiar sa explice talentul artistei.

«Mi-a placut foarte mult. Mi-am dorit demult sa o vad pe Jasmin life. Sunt bucuroasa ca au organizat pentru noi un asemenea concert.».

Si cantareata a ramas cu impresii bune de la concertul sustinut.

Jasmin, interpretă, Rusia:«Splendid si emotionant! Pentru mine, cel putin. Nu stiu ce impresii au fost in sala, insa sunt fericita. Sper foarte mult ca acesti copii isi vor gasi parintii si vor avea mama si tata ca ceilalti. Eu o sa incerc sa ii ajut cu ce pot.».

Organizatorii concertului spun ca scopul principal al acestei campanii de caritate- sa-i bucure pe cei care nu au prea multe motive de bucurie in viata.

Ilan Şor, om de afaceri:«Sa facem pentru oameni ceva bun, sa le aducem bucurie. Din pacate, ne confruntam cu foarte multe probleme in viata. Insa sa faci pentru oameni lucruri placute cred ca este datoria fiecarui cetatean, in special a unui businessmen.». 


sursa: www.tv7.md