A cook is needed for the Children Center "Rainbow of Hope"



Relatii functionale:

- administraţia, şoferi de aprovizionare, asistenta medicală;

Pregătirea şi experienţă:

  • studii medii;
  • diploma de calificare în domeniu ;
  • vechimea în specialitate: min. 1 an;
  • rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică;
  • imaginaţie culinară, ordonat, punctual şi disciplinat;
  • capabilitatea să pregătească produse alimentare reci şi calde în conformitate cu meniul;
  • atitudine orientată către copil, politeţe, abilităţi bune de comunicare, persoană energică si amabilă;
  • atitudine pozitivă şi conciliantă în relaţiile cu copiii şi colegii;
  • disponibilitate de a lucra în ture.

Responsabilitati şi sarcini:

  • Înainte de a începe lucrul să verifice starea sanitară a veselei de bucătărie, a locului de muncă şi funcţionarea inventarului şi utilajului de bucătărie gestionat.
  • Să poarte echipament sanitar (bonetă, şorţ, halat).
  • Să respecte igiena personală: mîini curate, fără leziuni, reguli de protecţie a muncii.
  • Să efectueze controlul calităţii şi cantităţii produselor alimentare primite de la depozitul alimentar.
  • Să prepare bucatele din produse alimentare calitative.
  • Să deservească copiii şi personalul Centrului.
  • Să ofere copiilor şi personalului Centrului bucate preparate calitativ.
  • Să nu ofere la îndemîna copiilor instrumentele de bucătărie şi condimentele utilizate la pregătirea mîncării.
  • Împreună cu asistentul medical întocmeşte meniul pentru ziua următoare. Meniurile se înregistrează în blancuri speciale.
  • În pregătirea meniurilor se conduce după manualul Alimentaţia copiilor, Aurel Guţul.
  • Întocmeşte şi pregăteşte un meniu cît mai divers.
  • Păstrează probele timp de 72 ore.
  • Îşi ridică permanent nivelul profesional
  • Să susţină colocviul pe minimul sanitar şi tehnic, conform planului.
  • Să informeze despre necesitatea produselor alimentarea.
  • Să păstreze bunurile materiale din blocul alimentar.
  • Să informeze despre deteriorarea invenatrului şi utilajului din blocul alimentar.
  • Să facă curăţenie curentă generală conform graficului stabilit.
  • Respectă principiul confidenţialităţii privind discuţiile în cadrul şedinţelor cu personalul.
  • Debarasează şi asigură curăţenia bucătăriei;
  • Asigură implementarea şi menţinerea standardelor de păstrare şi depozitare a produselor, şi preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.
  • Răspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate şi respectarea termenelor de execuţie a acestora;
  • Păstrarea în bune condiţii a ustensilelor si aparaturii;
  • respectarea normelor de igiena şi securitate a muncii.

Termen de limita 18.11.2022

CV pe Email curcubeulsperantei42@gmail.com

Persoana de Contact: Natalia Postolachi 079433703

Articol adaugat de: Natalia Postolachi