Organizatii Necomerciale

Distribuie prietenilor:


Serviciile portalului CIVIC.MD sunt gratuite pentru Organizațiile Necomerciale și Organizatiile Societatii Civile (OSC): ONG-uri, Fundații, Asociații Obștești. 

Adăugarea articolelor pe site este un privilegiu și nu un drept. Portalul poate oricând restricționa, condiționa sau respinge publicarea. 

Portalul nu beneficiază de granturi iar echipa portalului activează în bază de voluntariat. Țineți cont de acest lucru când interacționați cu portalul.

Serviciile sunt gratuite pentru Organizatiile Necomerciale și acest lucru este posibil datorită publicității și articolelor publicate de agenții economici, pentru care se percep anumite taxe. Fiecare click pe bannerele afișate pe site aduce portalului câțiva cenți care ne permit în cele din urmă să achitam facturile legate de portal și să promovam unele articole. 

Click aici pentru a adăuga un anunț

Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet