Atelier de instruire a lucrătorilor de tineret - iEmpower / Eu împuternicesc



Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, anunță selectarea participanților la atelierul tematic „iEmpower / Eu împuternicesc”, dedicat dezvoltării continue a lucrătorilor de tineret și consolidării comunității de practicieni din domeniu. Ateliere de lucru sunt axate pe îmbunătățirea comunicări la nivel de grup, schimbul de bune practici și idei în lucru cu tinerii, astfel sporind spiritul de apartenență la comunitatea profesioniștilor în lucrul cu tinerii.

Cunoaștem că activitatea lucrătorilor de tineret contribuie la învățarea și dezvoltarea tinerilor.
La atelierul „iEmpower/ Eu împuternicesc” vom discuta despre scara participării tinerilor și cum în calitate de lucrători și lucrătoare de tineret să împuternicim tinerii și tinerele să devină cetățeni activi și să se implice activ și responsabil în viața comunității.

La atelier vom explora:
- metode și practici de sprijinire a tinerilor în dezvoltarea holistică a acestora;
- vom explora metodele care le facilitează dezvoltarea personală, socială și educațională a tinerilor și care le permite să-și dezvolte vocea, influența și locul în societate și să își valorifice întregul potențial;
- cum ajutăm tinerii să dezvolte o "viziune asupra lumii" care să lărgească orizonturile și să-și asume angajamentul social.

Data: 24-27 noiembrie 2022, în afara or. Chișinău

Pentru participare, completează formularul: https://forms.gle/RzfzbT5s3CyzXX6K9
Termen limită de completare a formularului: 21 noiembrie 2022

✅Seria de ateliere organizate de Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” și sunt menite să consolideze comunitatea lucrătorilor de tineret/ practicienilor în Republica Moldova.

ℹ️Atelierele sunt susținute financiar în cadrul Fondului Comun pentru dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Swiss Cooperation in Moldova și UNFPA Moldova.