Proiectul Securitatea Energetică a Republicii Moldova: Granturi pentru sporirea eficienței energetice a IMM-urilor din Moldova



Continuă perioada de depunere a cererilor de grant pentru sporirea eficienței energetice a IMM-urilor din Moldova!

USAID împreună cu Ambasada Marii Britanii acordă, IMM-urilor din Moldova, granturi de până la 30 mii dolari SUA pentru înlocuirea echipamentelor vechi prin procurarea altor utilaje eficiente din punct de vedere energetic.

Ieri, primii 50 de antreprenori au avut posibilitatea să facă cunoștință cu condițiile și etapele de implementare a programului în cadrul unei sesiuni de informare, organizate la Chișinău, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Moldovei.

Evenimente similare vor avea loc la:

Detalii despre evenimente sunt disponibile pe pagina www.aeer.md 

Programul de granturi este implementat de Proiectul Securitatea Energetică a Republicii Moldova în colaborare cu Alianța pentru Eficiență Energetică și Regenerabile (AEER) și are scopul de a susține IMM-urile din sectoarele comercial, industrial și agricol care vor să reducă cheltuielile la factura de energie și să-și crească productivitatea. În baza granturilor, antreprenorii vor putea înlocui echipamentele vechi, aferente producției de bunuri, cu altele eficiente din punct de vedere energetic.