Startup Weekend Octombrie 2023



square
Techstars Startup Weekend
invită studenți, antreprenori, profesioniști și oricine este interesat de dezvoltarea unui produs în Moldova.

20-22 Octombrie, Orange kITchen

Visezi să lansezi următoarea inovație în lumea startup-urilor? Ai o idee și ești dornic să o transformi într-un produs sau serviciu inovator? În Octombrie, echipa Startup Moldova oferă antreprenorilor în devenire și inclusiv studenților o oportunitate de  pentru a transforma aceste viziuni în realitate.

Techstars Startup Weekend, cunoscut la nivel mondial pentru evenimentele sale excepționale destinate startup-urilor, vine la Chișinău între 20 și 22 octombrie. Evenimentul va fi găzduit la Orange kITchen, această experiență de 54 de ore promite o introducere profundă în lumea vibranta a startup-urilor.

Spre deosebire de evenimentele anterioare axate pe teme specifice, acest Startup Weekend își extinde orizonturile. Nu există constrângeri de industrie sau limitări de temă. Dacă ai o idee, indiferent de domeniul acesteia, Startup Weekend, îți oferă oportunitatea de a o dezvolta.

Participanții vor beneficia de îndrumarea unui panel compus din mentori, investitori, facilitatori și alți pasionați de startup-uri. Sub egida Startup Moldova, vor colabora pentru a transforma idei inițiale în startup-uri funcționale, prin brainstorming, prototipare, validare și ajustări.

Și pentru cine este acest eveniment? Fie că ești programator, designer, marketer, antreprenor experimentat sau pur și simplu cineva intrigat de ecosistemul startup, acest weekend este pentru tine. Vino cu o idee, prezint-o, găsește-ți echipa direct la eveniment (sau poți sa vii cu echipa pregătită) și trăiește experiența captivantă de a aduce o idee la viață.

Nu ratați această ocazie de a participa la Techstars Startup Weekend. Este un eveniment esențial pentru oricine dorește să dezvolte și să își îmbunătățească abilitățile antreprenoriale.


Biletele EARLY BIRD pentru Techstars Startup Weekend le puteti procura de pe LINK - Techstars Startup Weekend (unde.io)