Club de presă. Este timpul să scoatem protecția consumatorilor din anonimat!Club de presă. Este timpul să scoatem protecția consumatorilor din anonimat!

📢Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” și Institutul pentru Inițiative Strategice în parteneriat cu Fundația Soros Moldova invită reprezentanții mass-media la Clubul de presă „Este timpul să scoatem protecția consumatorilor din anonimat!”

Scopul evenimentului este de a pune în dezbatere probleme aferente cadrului de protecție a consumatorilor și soluțiile de politici care necesită a fi promovate. Pentru reper accesați analiza la acest subiect, elaborată de Stas Madan, director de program în cadrul Expert-Grup și Adrian Lupușor, director executiv Expert-Grup, analiza disponibilă aici.

Invitat special: Sergiu Dărănuță, Șeful Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor  (ISSPNPC).

Clubul de presă va avea loc marți, 28 februarie, între 16:00-17:30,  la sediul Expert-Grup, str. A. Bernadazzi 45, or Chișinău. Agenda evenimentului se anexează. 

❗Pentru participare vă rugăm să vă înregistrați pe următoroul buton: ÎNREGISTRARE

👉AGENDA

Detalii disponibile și pe pagina de facebook Expert-Grup și site-ul expert-grup.org