Participă la cel mai mare eveniment de pitching din Moldova în cadrul acceleratorului Upcelerator Demo Day



Pe 14 iunie, ora 18:00 va avea loc evenimentul de absolvirea și Demo Day, din cadrul acceleratorului de afaceri tehnologice - Upcelerator, creat de Dreamups. În incinta Tekwill, 17 echipe vor prezenta ideile de afacere în fața investitorilor și publicului larg. În ediția III de Upcelerator, startup-urile au posibilitatea să ridice investiții în valoarea de 25 000 euro, dar și să câștige un grant de 5 000 euro. Vezi lista echipelor ce vor evolua la Demo Day mai jos.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți startup-uri, investitori, reprezentanți ai ecosistemului de startup din Moldova, parteneri strategici, dar și tineri pasionați de afaceri tehnologice. Intrarea la eveniment este gratuită, și oricine poate participa, cu înregistrare prealabilă AICI.

Invitatul special la Demo Day este Livicu Lupașcu, manager de țară la Waze Moldova. În calitate de speaker va vorbi despre cum Waze a construit o comunitate globală și locală și  a ajutat refugiații ucraineni în Moldova.


Livicu are experiență în gestionarea și creșterea editorilor de hărți locali și a colaboratorilor comunității Waze Moldova. A participat la diferite proiecte legate de hărți și navigație cu entități guvernamentale și locale. El a lucrat cu resurse media locale pentru a partaja date de trafic și pentru a ajuta șoferii să evite blocajele sau închiderile de trafic.

În regim virtual, fondatorii și fondatoarele de startup-uri au creat de la zero propria afacere. Aceștia au aflat de la scalabilitate, cum să ajungă la clienții lor, de la care este competiția afacerii, până la cum să-și încorporeze startup-urile și să ridice investițiile necesare.

În a treia ediție a programului s-au înscris participanți din Republica Moldova, precum și România, Irlanda, Marea Britanie, SUA, Ucraina, Italia, Azerbaijan, Elveția, Portugalia, Danemarca și Spania.


Într-un final 17 startup-uri își vor prezenta ideile în cadrul evenimentului festiv, cunoaște-le aici: 

Oral Spares - echipa formată din Liviu Racovița, Sergiu Pușcaș, Alexandr Arman
Laborator stomatologic care creează proteze și implanturi, dezvoltă o aplicație pentru a facilita comunicarea și partajarea fișierelor dintre stomatologi și designeri.

Influence.md - echipa formată din Doina Babcinschi, Mircea Pavlov, Artur Gurău, Eugeniu Vozoca, Diana Nița și Jane Zabelina.
Influence.md conectează influenceri și branduri pentru campanii de marketing care au impact.

Renter - echipa formată din Daniel Trohin, Grigore Gherdelescu, Marin Toma, Maxim Sava, Anastasia Ciobanu.
Serviciu de închiriere a bicicletelor electrice pentru curieri.

HeroDoc - echipa formată din Sorin Gamureac, Oana-Simina Iaconi, Daniela Gamureac și Victor Tamazlîcari.
Platformă de telemedicină care unește medici și pacienți. Aceasta permite oamenilor din toate colțurile țării să obțină o consultație cu un medic și pașii suplimentari de diagnosticare sau recomandări de tratament în timp și rentabil.

Hadigro - echipa formată din Jasur Hasanov și Madian Malfi
Platformă cu sisteme interne de gestionare și rezervare a serviciilor de agrement, care le permite operatorilor să prezinte experiențele și serviciile unice pe care le au de oferit online.

GetStartup - fondator Denis Tulum 

Platformă în care investitorii și startup-urile se pot găsi, potrivesc și crea tandemuri de afaceri.

Hi online - fondatoarea Pascan Silvia
Un start-up Ed-tech care își propune să predea vârstnicilor, de la distanță, abilitățile digitale. Misiunea este de a face tehnologia ușor de utilizat de către vârstnici, astfel încât aceștia să poată trece în siguranță în lumea digitală și să se bucure de o viață mai bună cu mai multe facilități.

Onlive.md - fondator Artur Ungurean

Platformă pentru consultații psihologice anonime și o soluție tehnologică pentru ca psihologii să lucreze online cu clienții lor.

Must Course - echipa formată din Mircea Țîră, Vladislav Spița, Marin, Jane, Vladimir, Pavel.
Scopul Must Course este de a oferi clienților cele mai actualizate cunoștințe. Toate cursurile de pe platformă au scopul de a preda cele mai solicitate abilități într-un timp scurt, fără informații suplimentare inutile. Abordarea unică este de a face cursuri scurte care vor îmbunătăți înțelegerea subiectului.

Steeper - echipa formată din Andriy Storozhuk, Tsaruk Serghi, Hayk Khachatryan
Cea mai unică platformă care va oferi tuturor locuitorilor planetei posibilitatea de a primi puncte cumulate care pot fi folosite în diferite direcții, precum restaurante, saloane de înfrumusețare, săli de sport, supermarketuri, reduceri la livrarea alimentelor etc., va primi o reducere expusă de același proprietar pentru un anumit timp și o anumită sumă.

Investzoro - fondator Veaceslav Rabota
Aplicație automatizată de investiții flexibilă și fără comisioane pentru toată lumea, de pretutindeni.

toYOUtoring - echipa formată din Marta Gavriliuc și Nikita Nicolaev.
O platformă de îndrumare cu tineri tutori pentru elevi.

Iron Sport - echipa formată de Dumitru Belinschi și Tudor Ursachi.
Platformă ce oferă antrenament în regim online pentru un sistem corporal perfect.

BusinessDent - echipa formată din Angela Rusu, Aurel Rusu, Suricov Vasilii, Badan Sergiu.


Software care face ca practica stomatologică să fie eficientă și organizată.

Rare - fondatoarea Elena Rotaru
O platformă digitală care promovează branduri locale și străine din industria modei pe piața globală.

Pingle - fondatoare Olga Grosu
O aplicație din rețea socială și o comunitate pentru părinți ce cresc copii singuri.

Ebyss - echipa formată din Anton Porcesco, Veronica Ternavschi, Mihai Mihaila, Cristian Josan, Victor Pasa, Nichita Seul
Încălțăminte inteligentă ce permite poziționarea piciorului fără niciun efort suplimentar.

Dacă dorești să fii prezent la evenimentul Demo Day și să vezi startup-urile care vor prezenta, te rugăm să te înregistrezi în prealabil aici, intrarea este gratuită: https://bit.ly/UpceleratorDEMODAY_RegistrationForm

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general Orange Systems, realizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill” implementat de ATIC, cu suportul Central European Initiative - CEI și Sindicatul de investiții „Mozaic”.