EcoVisio anunță tender pentru actualizarea unei platforme online 



EcoVisio anunță tender pentru actualizarea unei platforme online 

EcoVisio anunță tender pentru actualizarea unei platforme online 

Informații generale

Cu scopul de a susține antreprenoriatul social și cu impact, EcoVisio anunță lansarea apelului pentru actualizarea unei platforme online cu scopul promovării antreprenorilor sociali și facilitarea accesării produselor și serviciilor lor de către consumatorii existenți și potențiali, inclusiv experților în domeniu.

EcoVisio este un ONG care își dedică efortul pentru realizarea treptată a întregului potențial al Moldovei și al vecinătății sale ca regiune model pentru dezvoltare durabilă. Noi derulăm programe educaționale și de dezvoltare a abilităților pentru antreprenori, creăm și pledăm pentru exemple viabile de inovații ecologice și sociale și stimulăm cooperarea și schimb de experiență pentru dezvoltarea rețelelor.

Ariile principale de lucru și interes: agricultură ecologică, transport, eficiență energetică, energie regenerabilă, consumul conștient și educația pentru dezvoltare durabilă, antreprenoriat social și economie verde, dezvoltare urbană/rurală, gestionarea deșeurilor și energiei. 

Platforma se realizează în cadrul proiectului Promovarea antreprenoriatului social al tinerilor și a abilităților practice de management în Ucraina, Moldova, Georgia și Armenia prin intermediul Societăților Sociale de Studenți inovatoare (SSC). Acest proiect este susținut de către Uniunea Europeană.

  • Obiective

Prezenta cerere de ofertă vizează achiziția de servicii pentru actualizarea unei platforme online (website) conform caietului de sarcini. Termenul de realizare a lucrărilor este de 3 luni după semnarea contractului de prestare servicii. Oferta trebuie să includă oferta financiară detaliată și oferta tehnică. Sunt invitați să prezinte oferte atât persoane juridice, cât și persoane fizice, care dețin expertiză în domeniu.

Notă! Caietul de sarcini îl puteți primi printr-o solicitare scrisă, expediată la adresa de email: daniela.gurschi@ecovisio.org

Oferta tehnică va conține următoarele:

  • Date despre aplicant: companie (denumirea, adresa poștală, datele bancare, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă de proiect) sau CV-ul persoanei fizice aplicante la proiect (cu menționarea și detalierea proiectelor realizate); 
  • Conceptul general de realizare a site-ului prezentat pe maxim 5 pagini, în conformitate cu caietul de sarcini;
  • Oferta financiară în Euro, cu TVA 0%;
  • Portofoliul proiectelor similare, elaborate în ultimii 3 ani, cu menționarea lucrărilor efectuate în cadrul lor; 
  • Condițiile tehnice pentru hosting și costurile pentru hosting și certificat SSL;
  • Termenii de execuție (cu calendarul activităților inclus), cu respectarea termenului limită - 01 septembrie 2024.

 

  • Criteriile de selecție
  • Experiența de realizare a platformelor online și portofoliul companiei;
  • Oferta financiară în Euro, cu TVA 0%.

 

  • Modul de depunere a ofertelor

Ofertele trebuie să fie datate, semnate și ștampilate de compania ofertantă și expediate prin poșta electronică către adresa procurement@ecovisio.org, până la data de 10 mai 2024, 23:59.

Notă! Ofertele incomplete și / sau întârziate nu vor fi luate în considerație.

 

  • Evaluarea ofertelor și selectarea câștigătorului

Evaluarea ofertelor se va efectua în 2 etape: 

  1. La prima etapă, Ofertele vor fi analizate sub aspectul corespunderii cu cerințele stipulate în anunț. Criterii de selecție a ofertelor: calificarea ofertantului; experiență relevantă; oferta financiară.
  2. La cea de-a doua etapă ofertanții pre-selectați vor fi contactați și invitați pentru negocieri directe pe marginea conceptului propus.

Decizia de atribuire a contractului va fi luată, în funcție de relevanța ofertelor prezentate și performanța conceptului propus de realizare a platformei.

La finalizarea etapei de selecție ofertanții vor fi notificați în scris, prin e-mail, referitor la decizia comisiei de evaluare. 

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 069 759 859 sau la adresa de e-mail: daniela.gurschi@ecovisio.org, persoana de contact Daniela Gurschi.