AFAM anunță concurs de selectare a unei companii de audit



AFAM anunță concurs de selectare a unei companii de audit

Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM) anunță concurs de selectare a unei Companii de Audit.

Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova (în continuare AFAM) anunță concurs de selectare a unei Companii de Audit, cu scopul de a realiza auditul financiar organizațional  și per 2 proiecte pentru anul 2024.

Compania selectată va presta serviciile solicitate conform Termenilor de Referință descrise în prezentul anunț și în baza contractului de prestare servicii pentru perioada solicitată.

Oferta urmează a fi datată și semnată de către ofertant și expediată prin intermediul poștei electronice, pe adresa:proiecte.afam@gmail.com cu mențiunea Oferta Servicii Audit până pe data de 30.06.2024, ora 18:00.

Ofertele care nu respectă condițiile din anunț și termenii de referință nu vor fi luate în considerație.

TERMENII DE REFERINȚĂ:

Obiectul auditului:

Realizarea auditului financiar, conform standardelor pentru anul 2024, verificarea corectitudinii utilizării mijloacelor financiare și a veridicității informațiilor prezentate în rapoartele financiare, și anume:

a) o evaluare a proiectulelor finanțat de NRC, în speță auditul proiectelor ( 2 proiecte)
b) o verificare a faptului că nu există o dublare a cheltuielilor pentru diferite proiecte, în speță cheltuieli organizaționale.

Auditul urmează să fie desfășurat în perioada 01.12.2024  - 30.01.2025. Raportul de audit general în limbile română și engleză, precum și versiunea electronică a acestora (în format pdf și word) vor fi prezentate conducerii AFAM draftul cel mai târziu până pe data de 05.02.2025 și varianta finala până în data de 15.02.2024.

Raportul de audit (opinia auditorului) trebuie să corespundă prevederilor Standardelor Internaționale de Audit (ISA 700/705) sau (ISA 800). În cadrul auditului general se vor examina situațiile financiare întocmite în conformitate cu Standardele Naționale de Contabilitate.

Raportul de audit va conține note separate la toate proiectele implementate de AFAM pe parcursul anului 2024 în care vor fi reflectate, pe scurt, alocarea și cheltuirea resurselor financiare pe fiecare proiect în parte.

Conținutul ofertei:

Oferta de participare la concurs va conține informație concisă cu indicarea următoarelor:

- Date de contact ale companiei (denumirea ofertantului, numărul de contact, adresa electronică);
- CV persoanelor care vor fi implicate nemijlocit în auditarea Organizației;
- Licența pentru activitatea de audit (copia);
- Oferta financiară, cu indicarea prețului serviciilor de audit în MDLpentru toată perioada de efectuare a auditului, cu respectarea termenilor indicați mai sus.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail:proiecte.afam@gmail.com

Stabilirea ofertei câștigătoare: Raport calitate-preț.

Ofertele care nu respectă condițiile din anunț și termenii de referință nu vor fi luate în considerație.

Documentele de tender pot fi descărcate AICI

Termenii de referință pot fi văzuți AICI și AICI.

Toți ofertanții care vor depune ofertele vor fi anunțați despre decizia finală cu privire la oferta propusă, după finalizarea procesului de selectare a ofertelor.

Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova va oferi oportunități egale de angajare tuturor companiilor și candidaților care vor participa la concurs.

Notă: Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova își rezervă dreptul de a respinge toate ofertele și de a renunța la achiziționarea de bunuri, lucrări sau servicii pentru a prioritiza interesul major al organizației.