PFR ROMNI invită companiile interesate să prezinte ofertele de prețuri pentru servicii de audit financiar pentru un proiect separat finantat de catre Solidautätsdient International e.V.



PFR ROMNI invită companiile interesate să prezinte ofertele de prețuri pentru servicii de audit financiar pentru un proiect separat finantat de catre Solidautätsdient International e.V.

Scopul prezentei cereri de ofertă (RFQ), este identificarea prestatorului serviciilor de audit financiar care va realiza auditul financiar pe un Proiect separat Support for Ukrainian Roma Refugees in and around Chisinau in the Republic of Moldova - 2303MD720, finantat de catre Solidautätsdient International e.V. per proiect urmează să fie desfășurat în perioada 01 Iunie 2024– 20 Iunie 2024 cu prezentarea Raportului de Audit Asociației până la 25 Iunie 2024 în limba engleză / romana.

Pentru mai multe detalii privind cerințele auditulului financiar puteți conculta cererea de oferte (RFQ) atașată. Pentru a depune cererea se va folosi în mod obligatoriu formularul cererii de oferte.

Detalii și informații privind suplimentare cu privire la modul de depunere a cererii și formularul cererii de ofertă le puteți găsi și descărca accesând link-ul: https://docs.google.com/document/d/1WYhctZQYls1pmNl5uHoGrtquYvo31kOkutYzj3EUSDk/edit?usp=sharing

Oferta tebuie să includă:

În rezultatul evaluării ofertelor, PFR ROMNI își rezervă dreptul de a selecta una sau mai multe companii care vor oferi consumabile pentru oficiu și materiale creative.

Data limită de depunere a ofertelor este 03 Mai 2024, ora locală 17:00. Oferta trebuie completată în limba română sau engleză şi expediată prin e-mail la adresa tender.romni@gmail.com si contabil.romni@gmail.com cu mențiunea ”Ofertă servicii audit per proiect”

Dosarele de aplicare incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate.

Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare expediați email la adresa contabil.romni@gmail.com cu subiectul emailului RFQ-05 si/sau luați legătura cu contabilul responasabil la nr. + 373 79538718 – Dolinta Lilian –Contabil ROMNI

Articol adaugat de: PFR ROMNI NGO
Alte articole de la acest autor: