Cerere de oferte Echipamente de laborator pentru departamentul Chimie



Cerere de oferte Echipamente de laborator pentru departamentul Chimie

Țara: Republica Moldova

Instituția:  Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova

Titlul proiectului: Învățământul Superior din Moldova (PÎSM )           

ID Proiect: P167790

Titlul subproiectului: Fortificarea abilităților practice ale studenților de la domeniile generale de studii

                                      050 Științe chimice și 011 Științe ale educației/ ChimBioFarmPro

Obiectul achiziției: Echipamente de laborator pentru departamentul Chimie

   Ref. Nr. MD-STATEUNI-409710-GO-RFB

  1. Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova a primit subfinanțare de la Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova în cadrul Programului de Îmbunătățire a Învățământului Superior din Moldova, implementat în cadrul proiectului “Învățământul superior din Moldova” și intenționează să aplice o parte din mijloacele financiare pentru plăți în temeiul Acordului de subfinanțare Nr. MD-MOED-6542-ASF-U2-04 din 27.11.2023 pentru realizarea subproiectului Fortificarea abilităților practice ale studenților de la domeniile generale de studii 050 Științe chimice și 011 Științe ale educației/ ChimBioFarmPro.
  2. În cadrul Acordului de subfinanțare o parte din mijloacele alocate vor fi utilizate pentru finanțarea contractului/contractelor atribuire în cadrul achiziției de Echipamente de laborator pentru departamentul Chimie.

 

Lotul 1 –  Echipamente chimice

Lotul 2 – Echipamente de analiză complexă

 

  1. Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova invită operatorii economici eligibili să depună oferte sigilate pentru achiziționarea Echipamentelor TIC pentru evaluări automate (conform anexei).
  2. Achiziția se va desfășura prin procedura cererii de ofertă (CDO) prin abordarea pieței naționale, astfel cum se specifică în „Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile pentru Debitorii de Finanțare a Proiectelor de Investiții – Achiziții în cadrul Proiectelor de Investiții cu Finanțarea Bunurilor, Lucrărilor, Serviciilor de Non-Consultanță și Consultanță”, din 1 iulie 2016, revizuit la 1 noiembrie 2017 și 1 august 2018 (denumit în continuare „Regulament de achiziții”), și este deschisă tuturor ofertanților eligibili, astfel cum sunt definiți în Regulamentul de achiziții prenotat.
  3. Documentul de achiziție în limba română poate fi obținut de Ofertanții interesați la depunerea unei cereri scrise la adresa de email: wb@usm.md, gratis. Documentul în format electronic va fi trimis prin email de către Autoritatea contractantă – Instituția Publică Universitatea de Stat din Moldova, mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici nr. 60
  4. Ofertele trebuie să fie transmise la adresa – Republica Moldova, mun. Chișinău., Alexei Mateevici nr. 60, Bloc 4A, bir. 217, până la data de 29.04.2024, ora 11:00. Ofertele întârziate, depuse după termenul indicat mai sus vor fi respinse.
  5. Ofertele vor fi deschise public în prezența reprezentanților desemnați ai Ofertanților și a oricărei persoane care va alege să participe la deschiderea ofertelor, la adresa – Chișinău., str. Alexei Mateevici nr. 60, Bloc 4A, bir. 217, în data de 29.04.2024, ora 11:00.
  6. Toate Ofertele trebuie să fie însoțite de o Declarație de garanție a ofertelor.

Adresa menționată mai sus, în punctele 5 și 6 este: Republica Moldova, mun. Chișinău., str. Alexei Mateevici nr. 60, Bloc 4A, bir. 217, procurement.wb@usm.md,  tel: + (373) 67560223.