GAL Inima Nistrului anunță concurs public pentru selectarea unei companii în domeniul serviciilor ICT



GAL Inima Nistrului anunță concurs public pentru selectarea unei companii în domeniul serviciilor ICT

În scopul implementării proiectului PNUD/PRIM ( Piețe Reziliente și Inclusive în RM) , finanțat de Guvernul Elveției și implementat de GAL Inima Nistrului, se solicită Servicii de ICT , divizate în 2 loturi cu următoarele obiective:

Lotul 1. A eficientiza procesul de vânzare a serviciilor turistice prin intermediul spațiului online, unde turistul să-și poată singur construi călătoria, să poată achita dar și să poată găși mai ușor locațiile și serviciile de care este interesat și sunt oferite de operatorii de servicii turistice. Această platformă se planifică a fi dezvoltată pe site- ul existent www.inimanistrului.md. sau alt site, dacă va fi nevoie.

Lotul 2. A crește gradul de utilizare a site-ului de către clienți printr-o serie de acțiuni de eficientizare a motoarelor de căutare web, efectuate cu scopul de a promova site-urile în motoarele de căutare (Google, Yandex, Yahoo!, Rambler, Bing, etc.), în baza unor cuvinte sau fraze cheie, utilizate în procesul de căutare de către utilizator, inclusiv o instruire cu privire la digital marketing.

Linkul pentru descarcarea caietului de sarcini și a regulilor de participare este: https://docs.google.com/document/d/1CCGx13NIRcJtsgX1z2irzSUsfOZYLFmdf6z4IFovpNE/edit?usp=sharing

Termenul de depunere a ofertelor este de 11 martie 2024 ( ora 10.00) prin e-mail la adresa gal.inimanistrului@gmail.com

Articol adaugat de: Rima Dumitrasciuc