Cerere de exprimare a interesului pentru selectarea unui operator economic în vederea achiziționării elemntelor de joacă și sport cu instalarea 

ÎNTRODUCERE

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA)  este în căutarea unui operator economic pentru achiziționarea elemntelor de joacă și sport cu instalarea. 

Termen limită de expediere a ofertelor:

Termenul limită de primire a dosarului 30 noiembrie 2023, ora 10:00. Ofertele recepționate după ora indicată vor fi respinse.

Licitatia este planificată după exprirare termenului de depunere a ofertei. 

1. Dosarele  sunt primite în plic sigilate  în original cu ștampila umedă, la adresa mun. Chişinău, str. Gheorghe Asachi 26/1. Orele de lucru sunt: 9:30 - 16:30  sau pe poșta electronică moldovaadra@gmail.com.

2. Contractul va fi semnat cu compania care va oferi prețurile cele mai competitive pentru produsele solicitate, cu condiția amplasării la adresa indicată de solicitant.

3. Bunurile vor fi achitate în valoare de 50% timp de 3 de zile de la semnarea contractului, 50% la finalizarea execuțiie de instalarea a elementelor de joaca. 

4. Termenul de execuție a livrarilor si instalațiilor este 15 decembrie 2023. 

5. În cazul nerespectării terminilor de execuție se aplică penalitatea în calitate de returnarea mijloacelor în valoare de 100% (punctul va fi  stipulat în contract)

6. Includeți în ofertă prețurile produselor cu TVA, brandul, denumirea și descrierea produsului.

7. Ofertantul câștigator este obligat la semnarea contractului  să includă în pachetul cu documente  Certificatul de înregistrare a companiei, Certificatul de lipsa datoriilor fiscale, certificatele de calitate, conformitate și de siguranță a produselor oferite

8. Pentru a fi considerată validă, oferta trebuie să conțină formularul de participare completat și semnat conform tabelului cu Exemple de elemnte de joacă: Denumirea, descrierea,  imaginea, prețul.

9. Lista companiilor care nu va fi luată în calcul la selectarea operatorului  economic: 

„MOBILIER NOVATOR” S.R.L. 

 

 

Tabelul Produselor Exemple :

Descriere

Imagini aproximative

Preț

   

BALANSIER BALANȚĂ KB-4.05/4055

Element de joaca format din părghie de balansare realizată din tub de otel -48mm, prevazut cu doua locuri de sezut montate pe capete, amplasata pe un support realizat din cadru metalic (tub - 42mm) prevăzut pentru fixare in fundație de beton. Scaunele și spetezele leagănului sunt confectionate din PAL.  Mînerele de sprigen pot fi în formă de inel realizate din tub de oțel cu secțiunea                  de 21mm. Elementele metalice sunt vopsite în camp electrostatic pentru a le conferi rezistență sporită.

Elementul de joaca poate fi de diverse culori.

Vârstă: pentru copii cu vârsta 3+

Instalare: in fundație de beton h-500mm.

Dimensiuni: 2,5*0,4*0,85m 

Снимок   

 

 

BALANSIER PE ARC CU FIGURINĂ KP-4.05 /4052 Descriere: 

Suport metalic cu arc elicoidal -1buc.

Suport de șezut cu figurină PAL -1buc. 

Mîner de sprigen -2buc.

Materiale:

Arc elicoidal din oțel tijă -20mm -1buc. .

Șezut și figurine prefabricate din PAL 15-12mm. 

Arc elicoidal oțel -200*20mm.

Vârstă: pentru copii cu vârsta 3-4ani.

Elementul de joaca poate fi de diverse culori. Finalizarea: Cadru metalic vopsit industrial cu polimeri pulbere. Placă PAL rezistentă la umiditate și raze UV.

Instalare: Fixare in fundație cu beton h(-)400mm.

Dimensiuni: 860*235*850(h)mm.

 Снимок  

 

 

SUPORT PENTRU DOUĂ LEAGĂNE KM-4.05/4051 Element din cadru metalic prevazut pentru două locuri cuplate prin articulații cu lanț și insert.  Piloni oțel tub Ø-48mm, traversa realizată din țavă profilată 60*40*3mm. 

Elementul de joaca poate fi de diverse culori.

Instalare: in fundație de beton h-500mm. Dimensiuni: 3,35*2,11*2,1m

 Снимок  

 

 

LOC DE ȘEZUT PLAT SP-4454 Descriere: 

Loc de șezut prefabricate din PAL-1buc.

Lanț galvanizat -3,1m. 

Artriculații de cuplare -2buc. 

Materiale:

Placă din cauciuc cu inserție metalică.

Lanț galvanizat cu inel scurt tija 5mm.

Artriculații de imbinare -2buc. 

Vârstă: pentru copii cu vârsta 6+.

Dimensiuni: 1500(h)mm.

Снимок   

 

 

CARUSEL PE PLATFORMĂ KO-4.02

Descriere: Cadru metalic cu platformă rotundă de tip disc destinat pentru rotații orizontale.

Vîrsta: recomandat copiilor 3+. Destinat: pentru 6 locuri Materiale:  

Cadru metalic

Suport metalic cu rulmenți.

Elementul de joaca poate fi de diverse culori.

Instalare: in fundație de beton h-570mm.

Dimensiuni:  1600*680mm

Zona de Securitate: D=5600mm.

 Снимок  

 

 

COMPLEX DE JOACĂ IK-6.22/6228

Descriere:    

-turn cu acoperiș- 1buc., 

-scară de acces- 1buc., 

-toboggan din PAFS (Polyester armat cu fibre de sticlă)- 1buc., 

-anexă sport cu scară verticală, o scară orizontală, inele, bară fixă și paralele. 

Materiale:

Structura – piloni (50x50mm);  tobogan cu panta PAFS (Polyester armat cu fibre de sticlă); tub oțel Ø-33mm, tub oțel Ø-25mm. Vârstă: este recomandat copiilor cu vârsta 5+  Finalizarea: Piese vopsite industrial, piloni cu capac de protecție. Elementul de joaca poate fi de diverse culori. Instalare: in fundație de beton h-500mm. Dimensiuni: 3,1x4,1x2,9m.

 Снимок  

 

 

Informații suplimentare pot fi obținute de la: Ghenadie  Danilescu 079933566

Filiala ADRA Moldova  își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă, de a anula procesul de selectare și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.