A.O. Filiala din rep. Moldova Adra Moldova solicită ofertă de preț pentru plapumeA.O. Filiala din rep. Moldova Adra Moldova solicită ofertă de preț pentru plapume

INTRODUCERE

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

ADRA Moldova în cadrul proiectului ADRA - KIA - Emergency Aid Ukraine Crisis solicită oferte de preț pentru procurarea Plapume 400 buc.

 

 Termen limită de expediere a ofertelor:

Termenul limită de primire a ofertelor este prelungit până în data de 16 noiembrie 2023, ora 10:00. Ofertele recepționate după ora indicată vor fi respinse.

Termenul limita pentru livrare: 23 noiembrie 2023 

Livrarea va fi efectuată în 4 locatii: Bălți, Vulcănești, Basarabeasca, Chișinău în părți egale. 

 

 

Specificațiile produsului: 

 

1. Marimea : lungimea  2000 mm, lățimea 1450 mm, grosimea 50 mm 

2. Umplutura - sintepon. 

 

1. Ofertele sunt primite pe posta electronică moldovaadra@gmail.com sau  în plic sigilate  în original cu ștampila umedă, la adresa mun. Chişinău, str. Gheorghe Asachi 26/1. Orele de lucru sunt: 9:30 - 16:30 

2. Contractul va fi semnat cu compania care va oferi prețurile cele mai competitive pentru produsele solicitate, cu condiția livrării și descărcării la adresa indicată de solicitant.

3. Bunurile vor fi achitate  timp de 3 de zile de la semnarea contractului, conform specificărilor din contract. 

4. Includeți în ofertă prețurile produselor cu TVA.

 

Informații suplimentare pot fi obținute de la: Danilescu Ghenadie, +37379933566.

Filiala ADRA Moldova  își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă, de a anula procesul de selectare și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.