Prezentare online - Piața Globală ONU (UNGM) și Oficiul Națiunilor Unite pentru Servicii de Proiecte (UNOPS)



Prezentare

Oficiul Națiunilor Unite pentru Servicii de Proiecte (UNOPS) organizează o prezentare online pentru toate categoriile de furnizori inregistrati in Republica Moldova.

Aceasta prezentare are următoarele obiective:

  • De a prezenta UNOPS, domeniile sale de activitate și oportunitățile prezente și viitoare pentru furnizorii interesați
  • De a prezenta PIața Globală UNGM, scopul sau, beneficiile înregistrării pe aceasta platforma precum si modalitatea concreta de inregistrare

 

Prezentarea va avea loc pe data de 1 Noiembrie 2023, online, intre orele 14:00-15:15 si puteti participa accesand urmatorul link:


Video call link: https://meet.google.com/wwd-eczg-bmp

 

Confirmarea prealabila nu este necesara, daca sunteti interesati, puteți accesa direct linkul aferent întâlnirii. Cu toate acestea, este util pentru noi sa știm în prealabil cine va fii audiență noastra. În acest scop, va rugam sa ne trimiteți un email cu numele companiei dumneavoastra, domeniul/domeniile de activitate precum si datele dumneavoastra de contact la ruxandrar@unops.org.

Detalii suplimentare referitoare la eveniment:

Acesta este un eveniment online, informal și are un caracter informativ. Scopul acestei prezentări este de a familiariza furnizorii din Republica Moldova cu activitatea UNOPS la nivel regional și global și oportunitățile de business disponibile, precum și accesarea acestora.

UNOPS (Oficiul Națiunilor Unite pentru Servicii de Proiecte) este o agenție a Națiunilor Unite dedicată implementării proiectelor de infrastructură și achiziții. Partenerii noștrii sunt fie alte agenții ale Sistemului Națiunilor Unite, fie instituții financiare internaționale, guverne și alți parteneri din întreaga lume.

UNOPS achizitioneaza anual bunuri și servicii în valoare de peste 1 miliard USD pentru a sprijini realizarea proiectelor noastre.

Acest lucru este posibil cu ajutorul a peste 5.000 de furnizori din peste 170 de țări. Prin urmare, furnizorii noștri joacă un rol vital în eforturile noastre de a implementa procese de achiziții eficiente și durabile în numele partenerilor noștri. Mai multe informații despre ce categorii de bunuri, lucrări și servicii achizitioneaza UNOPS vor fi furnizate în aceasta prezentare.

Mai multe despre UNOPS: https://www.unops.org/

Toate oportunitățile de afaceri UNOPS (+2.500 pe an) sunt postate sub formă de anunțuri de licitație pe platforma UNGM (Piata Globala ONU) (https://www.ungm.org/Public/Notice

Pentru a avea access la aceste informații, compania dumneavoastra trebuie sa fie inregistrata pe acest portal. Înregistrarea este gratuită, și nu durează mai mult de 20 de minute. Toate informațiile necesare înregistrării companiei dumneavoastră pe acest portal vor fi furnizate în timpul prezentării.

Articol adaugat de: Ruxandra Radu