Oficiul Națiunilor Unite pentru Servicii de Proiecte (UNOPS) invita furnizorii interesati sa trimita o cerere de precalificare (PQ) pentru efectuarea lucrărilor de constructii în Chisinau, Republica Moldova



Linkul spre acest proces de pre-calificare: https://www.ungm.org/Public/Notice/214178

Ce este Oficiul Națiunilor Unite pentru Servicii de Proiecte (UNOPS) ?

Cu peste 30 de ani de experiență, UNOPS este o componentă operațională în cadrul sistemului Națiunilor Unite și un furnizor de servicii dovedit, care implementează eforturi complexe la scară largă în întreaga lume, susținând proiecte de consolidare a păcii, umanitare și de dezvoltare bazate pe parteneriate. Misiunea UNOPS este de a servi oamenii care au nevoie prin extinderea capacității ONU, a guvernelor și a altor parteneri de a gestiona proiecte, infrastructură și operațiuni de achiziții într-un mod durabil și eficient în unele dintre cele mai provocatoare medii din lume.

Informatii referitoare la acest de pre-calificare/pre-qualification/(PQ)

Oficiul Națiunilor Unite pentru Servicii de Proiecte (denumit în continuare „UNOPS”) invită furnizorii calificați să depună propuneri de precalificare (PQ) pentru lucrări civile, construcții și servicii de inginerie în Chișinău, Republica Moldova.

Precalificarea este o metodă formală de evaluare a unei organizații în funcție de un set de criterii prestabilite. Acest proces nu este legat de un anumit proces de achizitii și se concentrează pe o evaluare generală a operaționalității, a capacităților de personal și a proceselor interne ale unei organizații, inclusiv managementul intern al calității și viabilitatea financiară.

Deși acest proces nu are legătură directă cu un proces de achizitii, UNOPS poate folosi rezultatele acestui exercițiu PQ pentru a crea o listă scurtă de furnizori care pot fi invitați să depună o propunere pentru construirea unui penitenciar în Chișinău, Republica Moldova.

Toată corespondența, toate notificările și propunerile în legătură cu acest proces de precalificare se vor face exclusiv prin intermediul platformei UNOPS eSourcing. Corespondenta pe aceasta platforma nu va fi luata in considerare

Furnizorii interesați trebuie să răspundă la această licitație utilizând sistemul UNOPS eSourcing, prin portalul UNGM. Pentru a accesa detaliile complete ale licitației UNOPS, pentru a solicita clarificări cu privire la licitație și pentru a trimite un răspuns furnizor la o licitație folosind sistemul, furnizorii trebuie să fie înregistrați ca furnizor UNOPS pe portalul UNGM și să fie conectați la UNGM.

Pentru îndrumări despre cum să vă înregistrați pe UNGM și să trimiteți răspunsuri la licitațiile UNOPS în sistemul UNOPS eSourcing, vă rugăm să consultați ghidul utilizatorului și alte resurse disponibile la: https://esourcing.unops.org/#/Help/Guides

Vrei să-ți îmbunătățești cunoștințele despre ceea ce achiziționează UNOPS, cum achiziționăm și cum să devii un furnizor pe care să-l furnizezi organizației noastre? Aflați mai multe despre cursul nostru online gratuit despre „Fă afaceri cu UNOPS” aici: https://www.unops.org/business-opportunities/doing-business-with-unops

Linkul spre acest proces de pre-calificare: https://www.ungm.org/Public/Notice/214178

Informații și termene importante:
-> toate comunicările, solicitările de clarificări și propunerile vor fi transmise prin intermediul sistemului online eSourcing. Comunicarea prin e-mail nu este acceptata.
-> termenul limită pentru depunerea propunerilor este 19 octombrie 2023, ora 13:00, ora Republicii Moldova. După acest termen, sistemul eSourcing nu va mai accepta nicio propunere.

Informatii importante pt furnizorii interesati:

- acest proces de precalicare se desfascoara in limba engleza, asadar, toate infomatiile in sistemul online eSourcing sunt in engleza, iar oferta dumnevoastra trebuie sa fie in limba engleza. Documentele trimise in alta limba trebuie s afie insotite de traducerile aferente in limba engleza.

- aceasta pre-calificare este o invitație de a depune oferte și nu trebuie interpretată ca o propunere care poate fi acceptată sau care generează  drepturi contractuale sau alte drepturi legale.

- nu va exista niciun contract obligatoriu, sau o altă înțelegere sau aranjament, între ofertant și UNOPS, și nimic din acest proces de pre-calificare sau în legătură cu acesta nu va genera răspunderea UNOPS decât dacă, și atunci cand, un contractul va fi semnat de UNOPS și un furnizor, in urma unui proces formal de achizitii.

 

Articol adaugat de: Ruxandra Radu