WeWorld Moldova anunță licitație deschisă locală pentru achiziționarea cursurilor de limbă engleză și limba românăWeWorld Moldova anunță licitație deschisă locală pentru achiziționarea cursurilor de limbă engleză și limba română

WeWorld (WW) - ONG activ în 27 de țări, lansează o licitație deschisă în cadrul proiectului intitulat „Emergency response to meet the basic needs of refugees and host communities affected by the Ukraine crisis in Moldova”.

WeWorld Moldova anunță licitație deschisă locală pentru achiziționarea cursurilor de limbă engleză și limba română

Proc. Referință: WW/WV-ADH/Moldova/2023/OLT01

Scopul licitației: Sprijinirea furnizării de cursuri de limba română și engleză pentru 245 de refugiați și 105 comunități gazdă pentru adulți peste 18 ani.

Servicii / bunuri care urmează să fie furnizate:

Obiectul acestei proceduri de licitație îl reprezintă executarea următoarelor servicii:

WeWorld Moldova intenționează să achiziționeze 900 de module / cursuri - (700) de limbă engleză și (200) de limbă română.

Descriere: Cursurile vor fi organizate de școli de limbi străine acreditate din Chișinău (engleză și română). Ele vor elibera certificate la sfârșitul cursurilor, după ce candidații promovează un examen pe nivel.

Înainte de începerea cursurilor, vor fi organizate teste de evaluare pentru a identifica nivelul de alfabetizare lingvistică al participanților și pentru a stabili cinci grupe (începător, elementar, pre-intermediar, intermediar, mediu-superior). Fiecare modul (nivel) va cuprinde toate dimensiunile de studere a limbii străine, cum ar fi scrierea, vorbirea, citirea și ascultarea. WeWorld va selecta școlile de limbi străine, va identifica elevii și va plăti taxa de înscriere.

Instrucțiunile de participare la licitație pentru propunerea de oferte sunt explicate pe larg în documentul de invitație la licitație (ITB). Documentul poate fi solicitat la adresa de e-mail md.procure@weworld.it

PARTICIPAREA LA TENDER

Candidații/Ofertanții vor solicita setul de documente necesare participării la licitație (ITB) la adresa de e-mail: md.procure@weworld.it

sau în persoană de la următoarea adresă: R. Moldova, or Chișinău, strada Mateevici 53, of 12.

COLECTAREA OFERTELOR

Pachetul complet de acte necesare pentru participarea la licitație (ITB) va fi prezentat:

  • la următoarea adresă de e-mail: md.procure@weworld.it
  • Scrisoare recomandată
  • sau în persoană la următoarea adresă: R. Moldova, or Chișinău, strada Mateevici 53, of 12, începând cu data de 23.06.2023, ora 9.00 până la 15.07.2023 ora 9.00 (GMT+3)

Program de colectare – de luni până vineri de la 9.00 la 18.00, oficiul WeWorld Moldova. (Valentina Cobzaru).

Ofertanții eligibili trebuie să depună pachetul complet de acte necesare pentru participarea la licitație până la termenul limită impus.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 15.07.2023 ora 9.00 AM (GMT+3)

Informații suplimentare sau clarificări/întrebări vor fi partajate conform instrucțiunilor indicate în ITB.

Ofertele trimise după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

Articol adaugat de: WeWorld Moldova
Alte articole de la acest autor: