Concurs deschis privind achiziționarea de servicii de consultanță și elaborare Plan strategic organizațional



Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova este o Asociaţie Obştească, apolitică și nonguvernamentală, înregistrată la Ministerul Justiției la 22 ianuarie 2002. Timp de 21 ani Asociația activează în domeniul dizabilităţii, crează şi dezvoltă servicii pentru persoanele cu dizabilităţi, în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor cu dizabilități de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Asociația anunță despre iniţierea şi desfăşurarea concursului: „Servicii de elaborare Plan strategic organizațional”. Astfel, invităm persoanele fizice și juridice, cu experiență în desfășurarea activităților de planificare strategică, să participe la concurs. Scopul concursului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte comerciale pentru achiziționarea de servicii de consultanță și planificare Plan strategic al Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova pentru următorii 4 ani.

Criteriile de evaluare a ofertanților:

  • Cele mai avantajoase condiții din punct de vedere economic și tehnic: raport preț-calitate – 35%.
  • Metodologia de prestare a serviciilor – 30%.
  • Experienţa ofertantului /ofertantei în prestarea de servicii similare – 35%.

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:

  1. Oferta financiară;
  2. Metodologia de prestare a serviciilor
  3. CV-ul formatorului/formatoarei și, dacă e aplicabil, și CV-ul organizației/companiei.

Dosarele urmează a fi depuse până la data de 26 februarie 2023, ora 17:00, la adresa de email valentina@motivation-md.org cu mențiunea în email: Achiziție Servicii Plan Strategic.

Cerințe față de oferta financiară:

  • Datele de contact ale ofertantului/-tei, cu specificarea persoanei de contact.
  • Prețurile indicate în lei MDL, inclusiv TVA. Prețurile nu pot fi modificate din momentul recepționării ofertei și pe întreaga perioadă de realizare a contractului. Oferta prezentată cu lipsa preţului se consideră nulă şi se respinge.
  • Semnată și ștampilată de ofertant/ă.

Cererile de informații despre acest concurs vor fi solicitate la adresa de email: valentina@motivation-md.org, persoana de contact Toporeț Valentina, manager resurse umane

Notă. În cazul în care oferta prezentată nu va întruni condiţiile concursului, nu se va conforma exigenţelor prevăzute de prezenta solicitare sau/şi nu va fi depusă în termenul limită indicat, oferta va fi respinsă fără a fi examinată.

În cazul în care se va recepționa o singură ofertă, MOTIVAȚIE va verifica dacă oferta este conformă din punct de vedere administrativ și tehnic cu cerințele stabilite în prezentul anunț și dacă oferta financiară se încadrează în bugetul disponibil. Dacă oferta nu este conformă, nu va fi luată în considerare.

Pe parcursul evaluării ofertelor, MOTIVAȚIE are dreptul de a solicita oricărui ofertant și alte documente sau informații suplimentare, cu scopul de a verifica și certifica veridicitatea informațiilor din cadrul ofertei depuse. În acest fel, MOTIVAȚIE încearcă să se asigure că informațiile din cadrul fiecărei oferte sunt reale.

Informații cu accesibilitate limitată

Operator de date cu caracter personal înregistrat cu nr.0002733