IP Gimnaziul Ciolacu Nou anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa echipament și mobilier pentru bucătărie



Anunț de lansare a licitației privind achiziționarea

                                       Echipamentului și mobilierului pentru bucătărie

 

Grupul de Acțiune Locală (GAL) „Movila Măgura”este un parteneriat intersectorial care a fost creat în baza implementării abordării europene LEADER în anul 2017.

GAL „Movila Măguara” tinde să contribuie la dezvoltarea economică a 28 localități din raioanele Fălești, Sîngerei și Ungheni prin valorificarea resurselor și patrimoniului local.

În perioada anilor 2021-2022 GAL-ul va susține 11 proiecte care contribuie la implementarea Strategiei de Dezvoltare Locală, selectate în urma apelului de propuneri lansat în microregiune.

Mai multe detalii despre activitatea GAL o puteți găsi pe pagina oficială de FB a GAL„ Movila Măgura”

IP Gimnaziul Ciolacu Nou anunță concurs de participare la procedura de achiziție prin metoda cererii ofertelor de prețuri pentru procurarea Echipamentului și mobilierului pentru bucătărie.

 

Achiziția se realizează în cadrul proiectului  ” Моdernizarea bazei tehnico-materiale a cantinei școlii”    cofinanțat de către  Grupul de Acțiune Locală „Movila Măgura”  în cadrul proiectului „GAL „Movila Măgura” pentru o dezvoltre rurală continua – ediția 2021”

Pentru realizarea acestui proiect IP Gimnaziul Ciolacu Nou anunță licitație deschisă de selectare a unui furnizor ce va comercializa echipament și mobilier pentru bucătărie.

Prin acest apel invităm toate companiile sau organizațiile specializate în comercializarea  mobilierului și echipamentului pentru bucătărie, să expedieze oferta de preț, în corespundere cu următorii parametri tehnici:

Nr.

Denumire produs

Parametrii tehnici

Cantitatea

1

Masa pentru bucătărie pentru copii cu 4 scaune

Dimensiuni: 750x750x750mm

Masa pentru bucătărie fabricat din PAL melaminat, grosimea 18 mm cu canturi ABS de 2 mm,cu colțuri rotungite.

Structură metalică din țeavă minim 2mm vopsită,capetele piciorului căptușite cu capac protector plastic.

10 buc

2.

Raft pentru uscarea veselei R-1

Dimensiuni: 100x600x1600mm

Confecționat din metal inox,țava profil pătrat inox 25x25,grosime minim 1,5mm.Capetele piciorului căptușite capac-protector cu înălțimea reglabilă.Uscătoarele fabricate din metal cu acoperire antibacterială.  

1 buc

3.

Stilaj pentru magazie inox S-1

Dimensiuni: 1000x500x1800mm

Confecționat din metal inox,țeava profil pătrat inox 25x25,grosime minim1,5mm.Capetele piciorului căptușite capac-protector cu înălțimea reglabilă.

2 buc

4.

Masa inox MI-4

Dimensiuni: 1000x600x850mm

Confecționat din metal inox,țava profil pătrat inox 25x25,grosime minim1,5mm.Capetele piciorului căptușite capac-protector cu înălțimea reglabilă.Blatul este din tablă de inox cu grosime minim 1,7mm cu colțuri rotungite.

2 buc

5.

Masa de inox MI-6

 Dimensiuni: 1000x600x850mm

Confecționat din metal inox,țeava profil pătrat inox 25x25,grosime minim1,5mm. Capetele piciorului căptușite capac-protector cu înălțimea reglabilă. Blatul este din tablă de inox cu grosime minim 1,7mm cu colțuri rotungite.

 Polița din tabla inox cu grosimea minim1,5mm

2buc

6.

Masa de inox MI-3

 Dimensiuni: 1000x600x850mm

Confecționat din metal inox,țava profil pătrat inox 25x25,grosime minim1,5mm. Capetele piciorului căptușite capac-protector cu înălțimea reglabilă. Blatul este din tablă de inox cu grosime minim 1,7mm cu colțuri rotungite.

2 buc

7.

Set de mobiă pentru bucătărie

Dimensiuni :1600x600x850mm

                      1600x300x700mm

Executată din PAL melaminat, grosimea minim 18 mm , cantuit cu ABS 2mm ,blat este din PAL melaminat grosimea 38 mm cu acoperire rezistentă la zgârieturi.

1buc

Furnizorul selectat va semna un contract de vânzare-cumpărare.

Oferta de participare la concurs va conţine următoarele informații:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul și persoana de contact, email);
  2. Detalii despre produs/servicii oferite;
  3. Oferta financiară, care va include prețul  „cu TVA” și „fără TVA”.  Ofertantul va indica, de asemenea, disponibilitatea livrărilor cu aplicarea TVA la cota zero, la prezentarea documentelor confirmative de către GAL;
  4. Termenii de livrare a produsului.

Notă: În cadrul realizării proiectului o parte din fonduri este scutită de achitarea TVA, fapt pentru care se va livra o scrisoare confirmativă de la finanțatorii proiectului.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la adresa: ciolacunou@mail.ru sau  direct sediul Gimnaziul Ciolacu Nou, r. Fălești, Republica Moldova  până la data de 22.03.2022,ora 17.00

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 069524815

În perioada 2021-2022, GAL-ul este susținut din sursele Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2.0, proiectul „LEADER pentru Moldova Rurală”, co-finanțat de către USAID și Polish Aid implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partenerul strategic al proiectului este Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Articol adaugat de: Maria Galiț