Simpals donează laringoscoape instituțiilor medicale din R. Moldova

Distribuie prietenilor:


simpals covid19Compania Simpals a marcat pe 1 aprilie aniversarea de 18 ani cu o donație de laringoscoape instituțiilor medicale din Republica Moldova.

"Țara noastră e bântuită de epidemie. Numărul celor infectați crește cu fiece zi. Iar lucrul cel mai oribil este că unul din cinci infectați este medic. Este ceva inadmisibil! Am discutat cu medicii și am aflat de ce au nevoie acum. S-a dovedit că spitalele duc lipsă de laringoscoape video, care ar permite medicilor să lucreze de la distanță cu pacienții, fără risc de infectare."

În acest an, compania a donat câteva laringoscoape video spitalelor din Moldova, pentru ca medicii noștri să fie sănătoși! Echipă Simpals speră că acest gest va contribui la salvarea mai multor vieți. 

Compania Simpals și-a început activitatea cu 18 ani în urmă și este cunoscută prin gama sa largă de produse populare precum 999.md, sporter.md, point.md, forum.md, achizitii.md, ș.a.

 

 

Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet