Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

O noua scoala de jurnalism la Ungheni

Distribuie prietenilor:


40 de tineri din Ungheni, elevi la Scoala Profesionala, la Liceul „Vasile Alecsandri" si Colegiul de Medicina, vor invata sa spuna lucrurilor pe nume in cadrul unei noi editii a scolii de jurnalism, comunica Agentia DECA-press.

„Va fi o editie diferita de celelate, pentru ca cei implicati sint deja familiarizati cu editarea unor publicatii periodice. Scopul nostru e de a le oferi acestora sanse egale sa-si exprime liber opiniile in mass-media", a mentionat Dinu Chiorescu, managerul Proiectului „Spune ce gandesti" din cadrul Programului Matra Kap (Olanda), implementat de ONG „Midas".

Trainingurile ce vor avea loc in lunile februarie si martie se vor axa mai mult pe activitati practice, astfel ca participantii la ele sa invete cum sa-si exprime mai clar in scris ideile. Echipa de creatie, formata din cei mai bine pregatiti tineri, va avea parte de un workshop la redactia ziarului local „Expresul de Ungheni", iar cititorii acestuia vor avea ocazia sa le citeasca stirile, reportajele si interviurile realizate.

În anii 2006-2007, la Ungheni au fost organizate alte doua editii ale scolii de jurnalism, realizate atunci de Asociatia „Casiopeea".

 

DECA-press

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet