[Curs online] Învață să setezi campanii Google Ads cu adevărat eficiente

Distribuie prietenilor:


Google Ads este secretul antreprenorilor în secolul XXI atunci când vine vorba despre protecția afacerilor sale. Campaniile Google sunt accesibile pentru orice, sunt sigure și aduc rezultate reale. 

Dar la fel pot fi și o capcană, dacă nu le cunoști în totalitate. Dacă te întrebi cum anume, atunci află că nu o să ai rezultate dacă nu știi cum să administrezi și optimizezi eficient fiecare campanie. De asemenea nu o să ai rezultate dacă nu monitorizezi atent fiecare etapă sau dacă nu știi ce să schimbi din mers pentru că anunțurile tale să aducă mai mult trafic și mai multe conversii.

Dar avem o soluție pentru tine! Pe 21 octombrie lansăm un curs unde poți să înveți de la A la Z cum să creezi o campanie cu adevărat eficientă.

Timp de 6 săptămâni, vei avea la dispoziție peste 50 de lecții video, împărțite în 6 module care conțin 6 Webinarii LIVE, 4 sesiuni 1 la 1 cu Tudor Plăcintă, și sprijinul echipe Boomerang pentru setări mai complicate în contul tău.

După ce a administrat bugete de peste 2.5 milioane de euro în ultimii 6 ani, Tudor Plăcintă poate spune cu certitudine că știe ce funcționează și ce nu funcționează în Google Ads. Și este gata să împartă cu tine toate cunoștințele din ultimii 6 ani, într-un curs practic pe care să îl poți parcurge în doar 6 săptămâni, indiferent de locul unde te afli.

Iată ce vei obține după ce parcurgi cursul:

  • Vei putea administra Campanii Google Ads cu mai multă încredere.
  • Vei ști exact cum să optimizezi fiecare Campanie, ca să obții rezultate mai bune.
  • Nu vei mai pierde timp ca să găsești informația de care ai nevoie ca să creezi o campanie Google Ads cu adevărat eficientă.
  • Vei administra eficient bugetul pentru reclamele Google Ads.
  • Vei deveni un expert Google Ads.

Dacă vrei să știi în sfârșit cum să setezi și să administrezi eficient o campanie Google Ads, să te înscrii la curs e una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua.

Click pe linkul de mai jos și află mai multe detalii!
👉 https://bit.ly/2SXH4UE


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet