UPDATE - termen limită - 29 ianuarie - Dreamups angajează: Expert/ă în Managementul Financiar și Finanțare



Dreamups este o organizație non-profit și non-guvernamentală cu misiunea de a ghida tinerii în dezvoltarea de startup-uri cu impact global în Republica Moldova.

Anunțăm un concurs deschis de oferte pentru selectarea unui expert/unei experte sau a unei organizații cu expertiză în domeniul managementul financiar și finanțare.

Responsabilitatea principală constă în elaborarea strategiei pentru fonduri și generarea continuă de venituri în vederea asigurării sustenabilității organizației până la data de 30 aprilie 2024, ora 23:59. Detaliile suplimentare vor fi discutate în cadrul interviului cu candidații selectați.

Persoana/organizația interesată de ofertă, va transmite:

  • CV-ul actualizat al candidatului/ei;
  • Un plan dezvoltat cu modalități de implementare a strategiei;
  • Disponibilitate (date calendaristice specifice).

Criterii de selecție:

  • Experiență extinsă în monitorizare și evaluare în contextul organizațiilor non-guvernamentale sau a entităților similare;
  • Cunoștințe solide despre metodologiile, instrumentele și cele mai bune practici în domeniul M&E;
  • Abilități dezvoltate de comunicare și lucru în echipă.

Dosarul se transmite la adresa: hello@dreamups.md
Termen de depunere a dosarului este: 29 ianuarie, ora 23.59.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 068879165 sau la adresa de e-mail: victor.maritoi@dreamups.md, persoana de contact – Victor Marițoi, manager de proiect.

Aceste colaborare este realizată în cadrul proiectului „De la liceu la lider: Sprijinirea tinerilor specialiști și a viitorului în Republica Moldova prin incluziune și accesibilitate” implementat de Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat „Dreamups” în cadrul proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes – Moldova în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană.